ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Όταν έρθει…
Η συνάντηση με Βρύζα και τα άλλα…
Αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει καιρό να παρακολουθήσει αγώνα του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα γίνει ούτε αύριο, τουλάχιστον με βάση την ενημέρωση που έχουν εδώ στην Θεσσαλονίκη οι συνεργάτες του.
Ο μεγαλομέτος αναμένεται να έρθει την άλλη εβδομάδα όπου αρχικά σκοπεύει να ξεκαθαρίσει το θέμα Βρύζα. Ο Σαββίδης θέλει να συναντήσει τον Βρύζα, έτσι ώστε από κοντά να τελειώσει το θέμα του και το πώς ακριβώς (και αν) θα συνεργαστούν στο μέλλον, για τα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αφού ολοκληρώσει αυτό το ζήτημα, ο Σαββίδης θα ασχοληθεί με τα τρέχοντα θέματα, την αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, τη ρύθμιση, τα χρέη και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της ΠΑΕ.
Αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, όλα δείχνουν ότι ο Σαββίδης θα απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ αργότερα στο τέλος της σεζόν. Εκτός κι’ αν χρειαστεί κάτι άλλο…
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στρέφεται το ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής της Super League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (8/11), σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.
Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την επίσκεψή του στον Πειραιά έχοντας να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Οι τιμωρημένοι Τζόντζο Κένι και Τάισον βρίσκονται εκτός πλάνων του Αλέσιο Λίσι, ενώ εκτός έμειναν και οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Πέλκας.
Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ντέρμπι έχει οριστεί για τις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MAGENTA SPORT 1 LEAGUE HD.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ Β: Θέλει επιστροφή στις νίκες, κόντρα στον Πύργο
Σημαντικό παιχνίδι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα για τον Δικέφαλο του Βορρά
Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ Β που αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Πύργο (8/11, 15:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 9, αμφότερες ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, επομένως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το σύνολο του Ντάνι Πονζ.
Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την ισοπαλία με την ουραγό Ζάκυνθο στις Σέρρες και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, γεγονός που έχει να συμβεί από τις 19 Οκτώβρη και την επικράτηση κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους Νικολακούλη, Τσιντσόλη, Αβράμπο, Απιατσιόνακ, Κωττά, Σιδερά, Πασαχίδη, Τσιότα, Ντούνγκα, Βυρσωκινό, Λεωνιδόπουλο, Ελευθεριάδη, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτη, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίο, Γραββάνη και Στύλο.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Ζίβκοβιτς κάτι…παθαίνει με Ολυμπιακό!
Τρομερές οι επιδόσεις του Σέρβου στα ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στατιστική παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς απέναντι στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (8/11, 21:00).
Ο Σέρβος αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει αφήσει έντονο αποτύπωμά στις προηγούμενες συναντήσεις με τους Πειραιώτες, έχοντας άμεση συμμετοχή σε συνολικά 18 τέρματα του Δικεφάλου.
Ειδικότερα, σε 26 εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ζίβκοβιτς έχει σημειώσει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει δέκα ασίστ, αριθμοί που αναδεικνύουν την επιρροή του στην επιθετική λειτουργία των «ασπρόμαυρων» στα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Με αυτή την αξιοσημείωτη συγκομιδή στις αποσκευές του, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για την επόμενη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους», αποτελώντας μία από τις βασικές επιλογές του Αλέσιο Λίσι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.




