Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πρίγιο είναι εδώ! (pic)

Έτοιμος ο Σέρβος επιθετικός να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ο Πρίγιο είναι εδώ! (pic)

Στο Όοστερμπεκ της Ολλανδίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές και είναι έτοιμος να μπει στους ρυθμούς της “ασπρόμαυρης” προετοιμασίας.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε λιγότερες ημέρες ξεκούρασης εξαιτίας της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, όμως το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας του δεν προχώρησε στη διοργάνωση, δίνει τη δυνατότητα στον Λουτσέσκου να τον έχει μαζί του από το ξεκίνημα του δεύτερου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Πρίγιοβιτς με το που έφτασε στο Όοστερμπεκ κατευθύνθηκε στο χώρο που βρίσκονταν οι συμπαίκτες του, τους οποίους και χαιρέτησε έναν προς έναν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην τον ξεγράφετε! (vid)

Τα σχόλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι ακόμα εδώ στη μάχη του τίτλου, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Τείνουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά συγχωρέστε μας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε.

Με ένα γκολ του Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ