Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Αρχές Ιουνίου και το ενδιαφέρον κορυφώνεται για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του Δικεφάλου.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Πολλοί είναι απογοητευμένοι από το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, αλλά το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες είναι μεγάλο, γιατί… κανονικά πρέπει να ξεκινήσει και όλη η διαδικασία δημιουργίας ομάδας για το 2015-2016.

Σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ παίζει το… καλοκαίρι του και το ομαλό ξεκίνημα της επόμενης περιόδου. Κόντρα στον Ατρόμητο δίνουν τελικό παίκτες και προπονητές και προφανώς καταλαβαίνουν ότι…. όλοι είναι απέναντί τους. Θα είναι λίγο ανόητο να περιμένουν ότι απόψε θα έχουν πολλούς φανατικούς συμμάχους… Άλλαξαν τα χρόνια και η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται πλέον από… αυτούς που δικαιώθηκαν και όχι από αυτούς που συμπαραστέκονται στην ομάδα τους.

Γι’ αυτό καλό κουράγιο. Αν κάποιοι παίκτες ακόμη σκέφτονται τις απειλές Σαββίδη ότι θα τους διώξει και γι’ αυτό τα έχουν παρατήσει, ας το δουν λίγο διαφορετικά… Πολλές φορές αυτά που λέει δεν τα εννοεί… Τώρα θα τον μάθετε;

Πάμε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Φρανκ Άρνεσεν… Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήρθε και το πρώτο πράγμα που σωστά ανέφερε σε πρώτο πληθυντικό, είναι ότι… «αργήσαμε». Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Άρνεσεν θα ξαναφύγει και θα επιστρέψει 15 Ιουνίου μια και έχει υποχρεώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας!
Το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανέφερε εξ’ αρχής στον κόσμο ότι το συμβόλαιο και η μόνιμη εγκατάστασή του στην Θεσσαλονίκη ξεκινάει από τις 15 Ιουνίου, φανερώνει και τον προβληματισμό τους για το ότι η πλήρης συνεργασία μαζί του θα αργήσει να ξεκινήσει ακόμη περισσότερο!

Αν μέχρι τότε ο νέος ΠΑΟΚ αρχίσει να χτίζεται –έστω και από απόσταση- τότε… μικρό το κακό. Αν μέχρι τότε δεν γίνουν πολλά, τότε καλώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στελέχη της ήταν προβληματισμένα, κάτι που βέβαια κακώς οδήγησε στην εξ’ αρχής απόκρυψη αυτής της παραμέτρου από μία κατά τα άλλα μεγάλη συμφωνία… Βεβαίως η απόκρυψη της αλήθειας πάντα δημιουργεί προβλήματα και αποστάσεις…

Στο μπάσκετ η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες ότι μπορεί να κοντράρει τον ελλιπέστατο Παναθηναϊκό, όπως παρουσιάστηκε σε αυτά τα πλέι οφ. Κάποια καλά πεντάλεπτα στα τρία ματς, δεν αρκούν. Προπονητής και παίκτες θα πρέπει να αρχίσουν να αγχώνονται για το πώς θα χαρακτηριστεί πετυχημένη αυτή η σεζόν. Δέχθηκαν πολλά συγχαρητήρια, αλλά εδώ που έφθασε το πράγμα θα πρέπει να αγχωθούν και να πιεστούν για να κατακτήσουν την τρίτη θέση από τον Άρη.
Οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ είναι προβληματικές και πλέον αυτή η ομάδα έχει υποχρέωση να απαντήσει στα ματς με τον Άρη. Ο οποίος αν κατάφερε να κάνει οτιδήποτε για να μειώσει την ποινή του… μαγκιά του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ