Σε μία άκρως συγκινητική συνέντευξη προχώρησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης, Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Nova «Monday FC», αναφέρθηκε στην μάχη της κόρης του με τον καρκίνο. Με αφορμή την ίδρυση του ιδρύματος ΚΟΜΟΚ, το οποίο βοηθά παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο, ο πορτιέρε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά του, όταν η κόρη του διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, σε ηλικία μόλις εννέα μηνών. Ο Βέρχουλστ, συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για εκείνη την περίοδο, ενώ έδωσε και το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα στους γονείς, επισημαίνοντας «μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά σας μόνα τους!».

 

Βέρχουλστ: «Την μία μέρα ήταν υγιής και την επόμενη ήταν τόσο άρρωστη»

«Το 2015 η κόρη μου διαγνώσθηκε με καρκίνο. Είδα παιδιά να παλεύουν στο νοσοκομείο, είδα παιδιά μόνα τους. Μίλησα στον φίλο μου και του είπα δεν γίνεται να βλέπουμε παιδιά να κοιμούνται μόνα στο νοσοκομείο.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν για προπόνηση, με πήρε η πρώην σύζυγός μου ότι πάει στο νοσοκομείο με το παιδί μας. Το ίδιο απόγευμα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε θεραπείες. Ήταν δύσκολο . Ήταν μόλις εννέα μηνών. Την μία μέρα ήταν υγιής και την επόμενη ήταν τόσο άρρωστη.

Εγώ έπαιζα μπάλα, πήγαινα σε προπονήσεις και το παιδί μου ήταν στο νοσοκομείο. Έπαιζα και είχα στο μυαλό μου την κόρη μου. Το πρωί πριν την προπόνηση, πήγαινα στο νοσοκομείο να της δώσω ένα φιλί. Μετά την προπόνηση αλλά και πριν τα παιχνίδια πήγαινα να την δω. Ήξερα πως κάθε στιγμή ίσως να είναι η τελευταία».