ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Λίνο στη μπουτίκ (pic)
Όπως το συνηθίζει, ο Άλβες Λίνο πέρασε μία βόλτα από την Τούμπα και το PAOK Megastore, προκειμένου να αγοράσει ορισμένα "ασπρόμαυρα" αναμνηστικά για τους φίλους του στη Βραζιλία.
Ο Σταύρος Κόλκας μίλησε στο σημερινό GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για όσα συνέβησαν με τον Τάισον και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
Ο κόσμος ξεχώρισε τον Σερίφ Εντιαγέ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο Αφρικανός επιθετικός αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:
Ο Εντιαγέ αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Superbet Greek Cup 2026-27.
Ο Εντιαγέ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και έβαλε τη δική του υπογραφή στη νίκη, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.
Στο 79ο λεπτό, ο Εντιαγέ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1 και «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».Η εμφάνιση του Εντιαγέ αναγνωρίστηκε και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Στην ψηφοφορία για τον Kitchenbar Fans’ Man of the Match, ο επιθετικός του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 40,43% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μοναστηρλής, ο οποίος συγκέντρωσε το 24,32% των ψήφων, πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη νίκη της ομάδας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Σορετίρε , με ποσοστό 23,74%, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του παρουσία ως αλλαγή και τη σημαντική συνεισφορά του με το γκολ που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!
Άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος από τους πρωταγωνιστές της εποχής
To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.
Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.
Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.
Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.
Η πρεμιέρα θα γίνει απόψε στις 22:00, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!




