Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προειδοποιούν για Τούμπα…

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την Πέμπτη την Φιορεντίνα σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, αλλά και οι Ιταλοί είναι προφανές ότι περιμένουν με σχετική αγωνία την παρουσία τους στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι αναφορές τους μάλιστα στην Τούμπα είναι χαρακτηριστικές και ενδεικτικές του τι έχουν ακούσει και τις περιμένουν.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Προειδοποιούν για Τούμπα…

«Αυτή την φορά δεν θα είναι όπως με την Μπορίσοφ, την Ντιναμό Μινσκ ή την Έσμπιεργκ. Είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κι αυτό θα κάνει την Πέμπτη η Φιορεντίνα του Βιτσέντζο Μοντέλα», αναφέρει η ιστοσελίδα fiorentina.it, οπαδική σελίδα για τους «Βιόλα» που συνεχίζει με πλήρη στοιχεία για την πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, αλλά και τα ρεκόρ της Τούμπας.

Οι Ιταλοί αναφέρουν την πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με τα 15-2 γκολ και τις 5 νίκες και την 1 ισοπαλία, αλλά και την συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και την φετινή περίοδο και τις επιδόσεις που είχε πέρσι στο γήπεδό του, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει μόλις 4 ήττες! 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα… τέλος για τους κατόχους διαρκείας!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πότε “ανοίγει” ξανά το σύστημα για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν χωρίς πρόβλημα το εισιτήριό τους για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα το επόμενο Σάββατο (14/11), θα έχουν από αύριο το πρωί στις 10:00 οι κάτοχοι διαρκείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το "κενό" που υπήρχε στο σύστημα και δημιουργούσε το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται και έτσι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίζουν κανονικά μέσω της Ticketmaster την παρουσία τους στο φιλικό με την Παρτιζάν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του ανταλλακτικού κόστους του ενός ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για το φιλικό με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του gov wallet, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπορεί να εισέλθει στην Τούμπα με το qr code του εισιτηρίου, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απίστευτο: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Γιουνάιτεντ μετά από 40 χρόνια!

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα των “Κόκκινων Διαβολων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φόρεστ έφτασε τους εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 18η με 7 μόλις βαθμούς!

Μάλιστα, η παρουσία των "Κόκκινων Διαβόλων" στην ζώνη του υποβιβασμού είχε να συμβεί από το μακρινό 1986, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ" να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κάρικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία πριν το ντέρμπι! (vid)

Το βίντεο του PAOK TV από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Τομ Λουσέ να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, στιγμιότυπα από το σημερινό πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου

https://www.youtube.com/watch?v=B1KDjpvmyA8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ