ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Σφίγγουν» τα δόντια
Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον ΠΑΟΚ αύριο στην Τρίπολη με τον Αστέρα, είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Γεωργιάδη…
Εκτός από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά και την ήττα από τον Ατρόμητο, οι πολλοί τραυματισμοί και οι απουσίες, προβληματίζουν ακόμα περισσότερο, ενόψει του αυριανού αγώνα.
Οσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Ρόμπερτ Μακ, που έπαιξαν με ενοχλήσεις την Τετάρτη, αναμένεται να κάνουν κάτι αντίστοιχο και αύριο.
Με τις απουσίες που υπάρχουν, πιθανότατα και οι δύο θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, αν και θα γίνει μια τελευταία εκτίμηση και πριν την έναρξη του αγώνα.
Αλλώστε, οι επιλογές για το αυριανό ματς, είναι ελάχιστες.
Η αντίστροφη μέτρηση στην Τούμπα έχει ξεκινήσει και η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι με τον Αστέρα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Μοναστηρλή να παραμένει στο τέρμα, μετά και το Κύπελλο και τους Μπάνζα-Εντιαγέ να διατηρούνται στην κορυφή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έχοντας ξεκάθαρη στόχευση σε αυτή την αναμέτρηση.
Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Έσωσε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ Β!
Ισοφάρισε στο φινάλε o Δικέφαλος τη Ζάκυνθο, στερώντας της την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα
Με γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Γκιόκα λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Β στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 απέναντι στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 73ο λεπτό, όμως κατάφερε να αποφύγει την ήττα στις Σέρρες, στερώντας παράλληλα από τους φιλοξενούμενους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ, με τη Ζάκυνθο να δημιουργεί τις πρώτες επικίνδυνες στιγμές. Στο 11ο λεπτό ο Νέιρα δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 15' ο Κάτσε έχασε ακόμη μία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Ο ΠΑΟΚ Β απάντησε με εκτέλεση φάουλ του Ντούνγκα, την οποία εξουδετέρωσε ο Τσόγκας, ενώ στο 24ο λεπτό ο Ικόμπονγκ είχε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και συνέχισαν να απειλούν. Στο 29' ο Σιφναίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου, όμως ο Τσόγκας τον σταμάτησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα επενέβη ξανά, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Ικόμπονγκ.
Στο 40ό λεπτό ο Δικέφαλος ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Καραγκέα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Αργυρόπουλο να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Ζάκυνθος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Ιβάν Σίλβα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αντικαταστάθηκε από τον Τσίτσκα.
Στο 64ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Καραγκέας σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Νέιρα επιχείρησε σουτ για τη Ζάκυνθο, με τον Νικολακούλη να πραγματοποιεί την επέμβαση και να διατηρεί το 0-0.
Ωστόσο, στο 73ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπαστακό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στη Ζάκυνθο με 0-1.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ Β θα γνώριζε την ήττα, ήρθε η λύση από τον πάγκο. Ο Γκιόκα αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Ντάνι Πονζ, καθώς στο 90+3', με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε με σουτ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να σώζει τον βαθμό στις καθυστερήσεις και τη Ζάκυνθο να χάνει μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ Β (Ντάνι Πονζ): Νικολακούλης, Ντούνγκα, Κωττάς, Σιδεράς, Κοσίδης, Τσοπούρογλου, Ικόμπονγκ, Ελευθεριάδης, Καραγκέας, Στύλος, Σιφναίος.
Ζάκυνθος (Ηλίας Φυντάνης): Τσόγκας, Γυφτομήτρος, Σινγκ, Ιβάν Σίλβα (46' Τσίτσκα), Ροντρίγκες, Κάτσε, Αναστασόπουλος, Μπαστακός, Νέιρα, Μπεν Κμαγιάλ, Κουάδρα.




