Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σφιντέρσκι πήρε… φόρα

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μετράει λίγες εβδομάδες παρουσίας στον ΠΑΟΚ, με τον 22χρονο Πολωνό επιθετικό να έχει ξεκινήσει ήδη την… απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από την Γιαγκελόνια, αφού μετράει τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Ελένη Μπούντου

Ο Σφιντέρσκι πήρε… φόρα

Ο νεαρός επιθετικός έδειξε ότι δεν χρειάζεται… και πολύ χρόνο προσαρμογής, αφού μετά την πρώτη του συμμετοχή με τον ΟΦΗ και τα πρώτα του εννιά αναγνωριστικά λεπτά, χρειάστηκε 20 λεπτά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου και να χαρίσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Γκολ σημείωσε και στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων», αφού σκόραρε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, έσπασε τα… κοντέρ δεδομένου ότι χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρει και να σημειώσει το τρίτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Με τις εμφανίσεις και τα γκολ του, ο Σφιντέρσκι ανεβάζει τον… ανταγωνισμό με τον Τσούμπα Άκπομ, κάνοντας τον Ράζβαν Λουτσέσκου να… τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση, βλέποντας ότι διαθέτει δύο ποιοτικούς και εξελίξιμους επιθετικούς, έτοιμους να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αρχική 11άδα με Αιολικό

Για την αναμέτρηση των πλέι άουτ της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον Αιολικό σε αναμέτρηση που ξεκινά στις 16:00 και ήδη έγινε γνωστή η αρχική 11άδα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μοναστιρλής, Μανιωλιούδης, Τασιούρας, Κοττάς, Παντεκίδης, Γιαξής,, Γρόσδης. Σπυράκος, Τσοπούρογλου,Μπράντονιτς, Κανίς.

 

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784915854905196916

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι αποθεώνουν τον Κωνσταντέλια!

Ολοκληρωτική εμφάνιση από το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Aρχικά στο 3ο λεπτό ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα, ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ, ενώ στο  81′ έπειτα από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο του τέρμα στο ματς με δυνατό σουτ μέσα από τον περιοχή!

«Είναι το καλύτερο παιχνίδι του Κωνσταντέλια σήμερα με την ΑΕΚ. Ενέργεια, πειθαρχία τακτικά και εκτέλεση. Πρέπει όμως να συνεχίσει έτσι, στον ίδιο ρυθμό» ήταν το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Ματίας Αλμέιδα για το παιδί-θαύμα του «Δικεφάλου του Βορρά» σημειώνοντας τα εξής: «Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση και την χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο στο παιχνίδι του. Εκμεταλλεύεται επίσης άψογα το σύστημα της ομάδας του, ενώ σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε εμάς».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μέσα στον Απρίλη, στην διάρκεια του οποίου ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από ίωση, η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ και τον κράτησε εκτός προπονήσεων αλλά και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Με την χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πως είναι και πάλι εδώ, νιώθει καλά, απολαμβάνει το παιχνίδι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ