ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Καλή συνέχεια Χάρη»
Ο Χάρης Χαρίσης είναι από σήμερα και τυπικά παίκτης του Ατρόμητου, μέχρι το 2021.

Μετά τον αποχαιρετισμό μέσω Instagram, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι αυτός τη μεταγραφή ευχόμενος καλή συνέχεια στον Έλληνα μέσο.
«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση.
Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ο Χαρίσης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2015 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Χαρίσης παρουσίασε δείγματα του ταλέντου του που του επέτρεψαν να κερδίσει το βραβείο Players’ Young Player of the Year. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018, συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας, πριν φύγει και πάλι δανεικός για το Βέλγιο και την Κορτράικ. Καλή συνέχεια Χάρη!»

Πρωτοφανή είναι όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να είναι αμετακίνητος και να… προκαλεί τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να αρνείται να αλλάξει τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Ψάρρης, Βεργέτης, Παπαπέτρου) και να ορίσει Ιταλούς διαιτητές, η ΕΠΟ περιέρχεται σε αδιέξοδο αφού οποιασδήποτε ορισμός με άλλον τρόπο θα καθιστά τον αγώνα άκυρο.
Επομένως, αν ο Μπένετ δεν αλλάξει τους ορισμούς η μόνη λύση που απομένει είναι η πάυση του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ και η αντικατάστασή του από άλλο πρόσωπο.
Η μόνη επιτροπή που μπορεί να το κάνει αυτό πριν τη Δευτέρα, οπότε είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι, είναι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, η οποία μπορεί να συνεδριάσει ανά πάσα στιγμή δια περιφοράς για έκτακτα θέματα και οι αποφάσεις της να έχουν άμεση ισχύ.
MEDIA
Ο έλεγχος, η ουσία και η προσωπικότητα (vid)
Τα δύο διαφορετικά ημίχρονα στο Ελσίνκι και ο ΠΑΣ που ακολουθεί στο «μικροσκόπιο» του PAOK24 News

Βράδυ Παρασκευής με το PAOK24 News να σας κρατάει συντροφιά με μία ακόμη ζωντανή εκπομπή.
Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης σχολίασαν τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που είχε ο ΠΑΟΚ στο νικηφόρο πέρασμα του από τη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι με 2-3, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Δικέφαλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις Ζωσιμάδες.
Δείτε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής.
https://www.youtube.com/watch?v=b9KxGKCwCNc

Καθοριστικός αποδείχτηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ απέναντι στην Αλ Ακχούντ.
Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 60ο λεπτό του αγώνα και χάρισε με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του με 0-1.
Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Γερμανού με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Η Αλ Καλίτζ φιγουράρει στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 8 βαθμούς μετά από 7 αγώνες.
Όσον αφορά το Νάρεϊ, αυτό ήταν το 3ο του παιχνίδι με την Αλ Καλίτζ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»