Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια (και Μπαρτσελόνες)!

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός τίτλων από τον Φλεβάρη και ο Μαρινάκης ετοιμάζει σκούπα. Στα σχοινιά ο μέχρι πρότινος ακλόνητος Μαρτίνς, υπό κρίση Καρεμπέ, Μοντεστό. Αβέβαιο το μέλλον όλων…

Στέργιος Αναστασιάδης

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια (και Μπαρτσελόνες)!

Μπορεί η τοποθέτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να δείχνει απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο ξεκάθαρα σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο Μαρτίνς βρίσκεται κυριολεκτικά στα…σχοινιά και τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια ενδέχεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζόαν Σάστρε: Ο… επιζών

Η ξεχωριστή περίπτωση του Ισπανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ζόαν Σάστρε είναι ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς και της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός πέτυχε το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ένα στο κύπελλο και ένα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ασπρόμαυρη καριέρα του ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου 2022 στο Βόλο, και μάλιστα με γκολ. Ετσι συστήθηκε στο «ασπρόμαυρο» κοινό. Η παρουσία του στον Δικέφαλο έχει περάσει από πολλά κύματα. Στο πρώτο του εξάμηνο έγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Το highlight του ήταν το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού με το οποίο είχε δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ακολούθησε η περσινή σεζόν στην οποία μέτρησε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος, έχει φτάσει αισίως τις 28 συμμετοχές και είναι η πλέον παραγωγική του καθώς μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει από πολλά στάδια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλά για τον Ισπανό: «Ο Σάστρε, έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει όλη την ομάδα. Το πρόβλημά του είναι ότι μερικές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του και την πίεση ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Όταν μπαίνει συγκεντρωμένος, όπως σήμερα, είναι ένας παίκτης που βοηθάει. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, για το γκολ που έβαλε και την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αστον Βίλα: Δύσκολα με Ολυμπιακό ο Μαρτίνες

Ο βασικός κίπερ των Αγγλων βγαίνει νοκ άουτ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Kαλά και κακά νέα ανέδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Γιούρι Τίλεμανς.Οι δύο παίκτες της Άστον Βίλα,τραυματίστηκαν την ισοπαλία (2-2)εναντίον της Τσέλσι, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να μην επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Βέλγος μέσος αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό.
Η ιστοσελίδα της Αργεντινής Infobae, αναφέρει ότι ο 31χρονος Μαρτίνες «δεν έχει υποστεί ρήξη αλλά καταπόνηση» στον μηρό του και προσθέτει ότι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος έως ότου η ομάδα του αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στις 13 Μαΐου και θα λείψει και από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (9/5) στα ημιτελικά του Conference League.
Ωστόσο ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος θα απουσίαζε από το πρώτο παιχνίδι (2/5) λόγω τιμωρίας (κίτρινες) ενημέρωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.
Νέα που φαίνεται να έχει δεκτά με ικανοποίηση την Άστον Βίλα, αφού η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη.
Εν τω μεταξύ, η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg» ισχυρίζεται ότι ο Τίλεμανς υπέστη τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.
Ο 26χρονος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις χθες (28/4) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι «δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά». Αν και ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι «πολύ άσχημος», ο Ουνάι Έμερι δεν μπορεί να τον υπολογίζει φια το επόμενο διάστημα και τα ματς με τον Ολυμπιακό.
Η Άστον Βίλα είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στην Premier League (67 βαθμοί σε 35 ματς), επτά βαθμούς μπροστά από την -5η- Τότεναμ , η οποία όμως έχει δύο παιχνίδια στο λιγότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ