ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3,5 μήνες μετά (video)
Ήταν 14 Ιανουαρίου, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την τελευταία φορά τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ολοι θυμούνται το… κλίμα πριν από εκείνη την αναμέτρηση. Ήταν η πρώτη μετά την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και διάφοροι περίμεναν ότι το οικοδόμημα του Λουτσέσκου θα κατέρρεε.
Οι διαψεύσεις για αυτό, είχαν ξεκινήσει από το τότε. Οι δύο μεγάλοι άτυχοι του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο και ο Τριανταφυλλόπουλος με αυτογκόλ, είχαν διαμορφώσει το τελικό 0-3, που είχε στείλει το μήνυμα προς όλες τις πλευρές.
Το τι ακολούθησε στο πρωτάθλημα, είναι πλέον ιστορία…
Θυμηθείτε πως είχε περάσει ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη…
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Αλέσιο Λίσι μετρά τις απουσίες των Μιχαηλίδη, Πέλκα και Λουσέ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή των «μικρών» που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα βάση κανονισμού.
Ο Δικέφαλος προσέρχεται στο ντέρμπι σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμενος να βελτιώσει την απόδοσή του, να περιορίσει τα λάθη, και να πάρει μια νίκη, η οποία εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη διαδικασία του Κυπέλλου, θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση του γκρουπ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παραιτήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε
Η κοινή απόφαση μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι
Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την αιώνια αντίπαλο Γαλατασαράι με 2-1, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ισμαήλ Καρτάλ στον πάγκο της ομάδας.
Η Φενέρ βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, με τον Καρτάλ να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.
Ο Καρτάλ αποχωρεί μόλις μετά από πέντε μήνες, με απολογισμό 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο, την οποία διέλυσε με 2-6.
Η ομάδα του Γκατούζο παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, μετατρέποντας σε μονόλογο το παιχνίδι.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τέιλορ, για να έρθει η ισοφάριση με τον Θόρστβεντ στο 7. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με τους Ίσακσεν στο 13, και Φλοριάνι ένα λεπτό αργότερα.
Ο σκόρερ της Σασουόλο αποβλήθηκε στο 31, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Εσπόζιτο στο 43.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μόνο Λάτσιο, με τον Τζακάνι να γράφει το 2-4 στο 44, και τον Νόσλιν με δύο γκολ σε 55 και 65, να ολοκληρώνει το σκορ.
Μάλιστα, η Λάτσιο έχασε και δύο πέναλτι, καθώς ο Τουράτι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τζακάνι στο 50 και Φρατέζι στο 61.




