Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαζί με τον Ιβάν στον πόλεμο κατά της μαφίας!

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ «Θύρα 4» εξέφρασε την στήριξή του στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην "κατεβάσει" την ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, κάνοντας λόγο για πόλεμο κατά της μαφίας.

Ελένη Μπούντου

Μαζί με τον Ιβάν στον πόλεμο κατά της μαφίας!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ιστορικός σύνδεσμος:

Ως ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 είμαστε υποχρεωμένοι μετά τα γεγονότα του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου ο εντεταλμένος διαιτητής από το σύνδεσμο Αθηνών τίναξε το ματς στον αέρα, να πάρουμε επίσημα θέση.

Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στην κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στον επαναληπτικό του κυπέλλου και τη στήριξη μας στον Πόλεμο που ξεκίνησε.

Επειδή όμως ούτε η πολιτεία ούτε η διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ φρόντισαν μέχρι τώρα να προστατέψουν την ομάδα μας απέναντι στην ασυδοσία και την απληστία της μαφίας, χρέος του Λαού του Π.Α.Ο.Κ στον ημιτελικό ήταν να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη του Συλλόγου, γι΄ αυτό το λόγο δεν καταδικάζουμε τα επεισόδια όπως δεν τα καταδίκασε και η πλειοψηφία της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στα 15 αδέρφια μας που συνελήφθησαν και τις οικογένειες τους. Δυστυχώς δεν είναι οι πρώτοι που οπλίζεται το χέρι τους από την αδικία που βιώνει ο Σύλλογός μας αλλά ελπίζουμε να είναι οι τελευταίοι.

Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ πρέπει να είναι περήφανος για όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το χτύπημα που δεν μπόρεσε να κάνει η πολιτεία στην εγκληματική οργάνωση, που δεν περιορίζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου και λυμαίνεται τόσα χρόνια τη χώρα το κάναμε εμείς. Δε μιλάμε για τα δεκάδες εκατομμύρια που έχασαν με τη διακοπή του αγώνα (τα οποία πιθανότατα θα χρηματοδοτούσαν το εμπόριο ηρωίνης και άλλες παράνομες δραστηριότητες) αλλά κυρίως γιατί πυροδοτήσαμε τις εξελίξεις εναντίον τους. Ο Π.Α.Ο.Κ πλέον είναι σε ανοιχτό πόλεμο με τη μαφία και τα όργανα της.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες ξέρουμε ότι η εγκληματική οργάνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει διασυνδέσεις παντού, στην αστυνομία, την πολιτική, τη δημοσιογραφία, τη δικαιοσύνη, την ΕΠΟ κλπ. Επίσης ξέρουμε ότι το σύστημα αυτό είναι παντοδύναμο και θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει, χρέος όμως του Σαββίδη και της πολιτείας είναι να τελειώσουν αυτό που ξεκινήσαμε.

Απαιτούμε λοιπόν να παρέμβει ο εισαγγελέας, να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του διαιτητή και της διοίκησης του ολυμπιακού και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τις αρχές τις Μαλαισίας έτσι ώστε να εντοπιστεί η προέλευση των 13 εκατομμυρίων ευρώ που στοιχηματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εάν διαπιστωθεί προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, να αποκλειστεί ο ολυμπιακός από τη διοργάνωση του κυπέλλου και να υποβιβαστεί στη Football League, έτσι ώστε να γιορτάσει ο Π.Α.Ο.Κ τα 90 χρόνια του με τη διεκδίκηση ενός τίτλου και όχι με τη ματαίωση ενός θεσμού.

Φανταζόμαστε πως η κυβέρνηση και ο Κοντονής αντιλήφθηκαν επιτέλους ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που ευθύνονται για τα κρούσματα βίας στο ποδόσφαιρο και θα αποσύρουν το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τους συνδέσμους.

Τα επεισόδια θα μπορούσαν να μην έχουν πάρει τέτοιες μεγάλες διαστάσεις και ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας να μην είναι τόσο μεγάλος, εάν ο κύριος Γεροντίδης (πρώην αστυνομικός και νυν υπεύθυνος ασφαλείας του Π.Α.Ο.Κ) και η αστυνομία δεν έδειχναν τόσο υπερβάλλον ζήλο. Θεωρούμε τη συμπεριφορά τους προβοκατόρικη, αφού απο τη στιγμή που είχε διακοπεί οριστικά ο αγώνας και οι ομάδες είχαν αποσυρθεί δεν υπήρχε λόγος να κάνουν επίδειξη δύναμης και να συντηρούν μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Οι απαγορευμένες χημικές ουσίες που χρησιμοποίησε η ΕΛΑΣ και οι χορογραφίες των ματ στο χορτάρι της Τούμπας θύμισαν άλλα κράτη και καθεστώτα. Επειδή λοιπόν η ύπαρξη αστυνομικών στη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ προσβάλλει το σύλλογο, πρέπει ο Σαββίδης να καταλάβει τι συμβαίνει και να απομακρύνει τον παραπάνω κύριο χθες.

Υ.Γ 1: Η σφαγή της Τούμπας δεν αποτελεί άλλοθι για την αγωνιστική κατρακύλα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ούτε για την απαράδεκτη εικόνα των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι υπάλληλοι που είναι ξένοι με την νοοτροπία του συλλόγου πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα.

Υ.Γ2: Υπάλληλοι, δημοσιογράφοι και μπράβοι του φαταούλ στην πόλη μας οι μέρες σας είναι μετρημένες.

Y.Γ3: Ο Λαός του ΠΑΟΚ είναι στις επάλξεις και δε θα ανεχτεί καμιά εξοντωτική τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Υ.Γ4: Οι αστείες προτάσεις της ελληνικής αστυνομίας δεν πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα. Όσα μέτρα και νομοσχέδια να πάρουν το ζήτημα της βίας στα γήπεδα δεν πρόκειται να λυθεί εάν δεν υπάρξει δικαιοσύνη και ισονομία στο χώρο του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας γενικότερα. Αντιμετωπίστε την ασθένεια, όχι τα συμπτώματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη φυλακή ο αρχηγός της Θύρας 7

Του προσάπτεται η κατηγορία του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αποκαλούμενος και ως «Κοντός», προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, με τη δικογραφία να αναφέρει πως… «Με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ».

Επίσης, σύμφωνα με τη δικογραφία, φορώντας καπέλο, ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, δίπλα της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη. Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίξουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απώλεια για την Κ19

Έμεινε στο 3-3 με τον Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κ19 του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε κι άλλο από τη διεκδίκηση του τίτλου, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στο Φίλυρο τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει με τον Καλαϊτσίδη στο 58′, ενώ στο 72′ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε με τον Αδάμ.

Στο 81’, ο Άρης ξαναπήρε το προβάδισμα και στις καθυστερήσεις, ο Μύθου ισοφάρισε, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 12 Μαΐου, στο επόμενο παιχνίδι του, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τους Ερυθρόλευκους, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Αδάμ, Πολυκράτης (25′ λ.τ. Αβράμπος), Καστίδης (85′ λ.τ. Κοσίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (46′ Παπαγεωργίου), Πολιτάκης (70′ Γκιτέρσος), Καλαϊτσίδης, Μπάμπουρας (46′ Μύθου), Καλόγηρος, Χατσίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ