Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τετράδα που επιλέγει ο κόσμος

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ήρθε μετά από ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και στα συναισθήματα.

PAOK24

Η τετράδα που επιλέγει ο κόσμος

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συνέβαλαν με την απόδοση τους στη χτεσινή νίκη, ωστόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν περισσότερο τέσσερις παίκτες.

Συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό που τρέχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη των «ασπρόμαυρων» στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τέσσερις παίκτες δίνουν μάχη για το βραβείο.

Πρώτος κόβει για την ώρα το νήμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ποσοστό 40,13%, ενώ ακολουθούν οι Μάτος (22,68%), Κουλούρης (18,6%) και Τζάλμα Κάμπος (11,58%).

Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορείτε να ψηφίσετε μπαίνοντας εδώ. 

ΕΥΡΩΠΗ

Αποθέωσε Γιάκιτς ο Μπίλιτς!

H απόφαση του Κροάτη χαφ να έρθει στον ΠΑΟΚ, οι αστείρευτες δυνάμεις του και η… ευελιξία του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κρίστιαν Γιάκιτς ο Σλάβεν Μπίλιτς.

O 58χρονος προπονητής, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας από τον περασμένο Ιούλιο, απαντώντας σε ερώτηση για τον 29χρονο χαφ του ΠΑΟΚ, είπε:

«Για τον Γιάκιτς δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Ήταν στη διευρυμένη λίστα μου γιατί είχε χάσει λίγο τον δρόμο του στη Γερμανία, όπως είπε ο ίδιος. Κατά την άποψή μου, η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ ήταν μια εξαιρετική απόφαση για εκείνον.

Είναι εξαιρετικά ευέλικτος. Έχει θετική νοοτροπία, μπορεί να τρέχει όλη μέρα και μου αρέσει. Είναι καλύτερος ως αμυντικός μέσος, ανεξαρτήτως του ότι μπορεί επίσης να παίξει ως μπακ ή εξτρέμ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επιτέλους πλατιά χαμόγελα για Τζίμα! (pics)

Ξανά στις προπονήσεις της “πρώτης” ομάδας της Μπράιτον ο 20χρονος επιθετικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

'Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (3/12), στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Μπράιτον, ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε επιτέλους στις προπονήσεις της "πρώτης" ομάδας των "Γλάρων".

Φυσικά, ο 20χρονος πρώην φορ του ΠΑΟΚ είχε κάθε λόγο να είναι χαμογελαστός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τούμπα και με Χόφενχαϊμ!

Στο “σπίτι” του Δικεφάλου η ρεβάνς της Κ19 με τους Γερμανούς με “φόντο” την πρόκριση στους “32” του UEFA Youth League!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γνωστοποιήθηκε από την UEFA το πρόγραμμα του 3ου γύρου του UEFA Youth League, στον οποίο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε "διπλά" παιχνίδια τη Χόφενχαϊμ, μετά την πρόκρισή του επί της Ζρίνσκι Μόσταρ με δύο νίκες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι με τους Γερμανούς, θα πραγματοποιηθεί στο "Dietmar-Hopp-Stadion" στις 25 Νοεμβρίου στις 19:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 17:30.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του "ζευγαριού" και ακόμα εννέα ομάδες από το League Path θα προκριθoύν στους "32" της διοργάνωσης, όπως και 22 ομάδες από το Champions League Path.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ