Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Να "ματώνουμε" από το πρώτο λεπτό"

Ο Δημήτρης Πέλκας είχε την τιμητική του σήμερα στην Τούμπα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Να "ματώνουμε" από το πρώτο λεπτό"

Ο Έλληνας άσος αναδείχθηκε 11888 MVP Σεπτεμβρίου, ενώ το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ψηφίστηκε ως το Regency Casino Best Goal του μήνα και πριν από λίγο παρέλαβε τα βραβεία του στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο περιθώριο της βράβευσης του:

Για τα δύο βραβεία που του έδωσε ο κόσμος: “Στόχος μου προσωπικά είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για μένα ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ καλός κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, να παίζω, να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε”.

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς: “Κι εμάς δεν μας άρεσε η εμφάνιση στο Κύπελλο, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Μερικές φορές, επειδή το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας, ίσως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω σίγουρα αδιαφορία από κανέναν αλλά ίσως υπάρχει η λάθος σκέψη ότι θα κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπαίνουμε στα ματς θεωρώντας ότι εμείς δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι να καταφέρνουμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει”.

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: “Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να είμαστε το ίδιο στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Ίσως ακόμη δεν έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία εμείς οι παίκτες και προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι γιατί είμαστε αλλιώς εντός κι αλλιώς εκτός”.

Για το αυριανό ματς με τον  Αστέρα: “Θα μπούμε στο παιχνίδι σαν να είμαστε εμείς το αουτσάιντερ. Πρέπει να μπούμε και να ματώσουμε από το πρώτο λεπτό και να αποδείξουμε ότι γρήγορα μπορούμε να “σκοτώσουμε” τον αντίπαλο”.

Για τον κόσμο: “Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά στο γήπεδο. Και οι νέοι πήραν μία “γεύση” από την ανοικτή προπόνηση και θέλουν να δουν τον κόσμο δίπλα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας στο γήπεδο, όταν υπάρχει αυτή η θετική ενέργεια όλα μπορούν να γίνου, το έχω ζήσει και στο παρελθόν”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Χρόνια έχω να δω ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που όλοι χάνουν βαθμούς. Ελπίζω εμείς να κερδίζουμε τα ματς, να μην είμαστε αυτοί που θα χάνουμε βαθμούς. Αν φτάσουμε όλοι στο 100%, δεν θα έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και θα έρχονται οι νίκες”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… παρασκήνιο του ΠΑΟΚ – Λαμία (vid)

Πλούσια “παρακάμερα” από μία ακόμα νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε μία ακόμα νίκη στο σακούλι του με το χθεσινό 3-0 επί της Λαμίας και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και στο πρωτάθλημα.

Δείτε παρακάτω το backstage βίντεο από την Τούμπα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερή ανατροπή και προβάδισμα για τον Παναιτωλικό (vids)

Με γκολ στο 88′ και στο 91′ επικράτησε με 3-2 της Athens Καλλιθέας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήταν ένα απίθανο παιχνίδι στο Αγρίνιο, με την Καλλιθέα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Παναιτωλικός έκανε την απίστευτη ανατροπή στο τέλος και πήρε τη νίκη με 3-2 στο 91'! Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου και όλα θα κριθούν εκεί, με το σημερινό παιχνίδι να έχει δραματικό φινάλε, με τον Σίλβα και τον Καρέλη στο τέλος, να δίνουν το προβάδισμα στους Αγρινιώτες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση με σημαντικές απουσίες!

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Κυπέλλου Ελλάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται non-stop, αφού μετά το χθεσινό 3-0 επί της Λαμίας, ακολουθεί την Πέμπτη η πρώτη αναμέτρηση με το Βόλο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του αγώνα της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης» αναφέρει η ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο όμως είχε διάφορες απουσίες.

«Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Κουλιεράκης. Μόνος του δούλεψε κι ο Α.Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με τη Λαμία. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Τέλος ο Μεϊτέ έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και συνέχισε ατομικά στο γήπεδο» αναφέρει σχετικά ο ΠΑΟΚ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ