Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δήλωσε ο Ζόρντι Κρόιφ, σκιαγραφώντας παράλληλα το προφίλ του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Δεν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι, γιοςτου τεράστιου Γιόχαν Κρόιφ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και απάντησε στη φημολογία πως θαακολουθήσει τον Αγγελίδη στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μακάμπικαι δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αναλάβω ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι οιδιοκτήτης της ομάδας δεν σκέφτεται να σταματήσει την επένδυσή του στην ομάδαμου δίνει τη δυνατότητα να πετύχω και άλλα πράγματα εδώ. Αυτό δεν σημαίνει πάντωςότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Τζακ Αγγελίδη. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, αλλάπλέον μόνο σε φιλικό επίπεδο».

Σε ότι αφορά την άποψή του γιατον Αγγελίδη και το ότι θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κρόιφείπε:

«Τα δεδομένα είναι υπέρ του καιπιστεύω πως υπάρχουν και σημαντικές αντιστοιχίες ανάμεσα στη δική μας ομάδα καιτον ΠΑΟΚ. Η πιο σημαντική από αυτές είναι πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχεικάποιος επιχειρηματίας που επενδύει χρήματα στις ομάδες, αλλά δεν μπορεί ναείναι συνεχώς κοντά στην ομάδα. Στην περίπτωση της Μακάμπι ο ιδιοκτήτηςβρίσκεται στον Καναδά, ενώ στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδαςδραστηριοποιείται στη Ρωσία.

Ο Αγγελίδης θεωρώ πως είναι οκατάλληλος άνθρωπος να λειτουργεί αντί του ιδιοκτήτη και να φροντίζει ναπηγαίνουν όλα καλά στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναιμεγάλη ομάδα και πως υπάρχει μεγάλη πίεση για επιτυχίες. Για τον Αγγελίδη ηπίεση αυτή δεν είναι κάτι άγνωστο ή πρωτόγνωρο, καθώς η Μακάμπι έχει πολύ κόσμοστο Ισραήλ και η πίεση και εδώ είναι εξίσου μεγάλη.

«Είναι σίγουρο ότι ο Αγγελίδης θαχρειαστεί χρόνο για να δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Αυτό που έκανεεδώ και θα κάνει και στον ΠΑΟΚ είναι να βελτιώσει την οργάνωση και τη δομή τηςομάδας. Η δουλειά του είναι έως έναν βαθμό «αόρατη», με την έννοια ότι δενεξαρτάται από το αν η ομάδα κερδίσει ή χάσει την Κυριακή το παιχνίδι. Το δικότου έργο θα φανεί από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, την εκπροσώπησή τουκαι την ανάπτυξη που ο Αγγελίδης θα επιφέρει σε όλο τον ΠΑΟΚ.

Με τον Τζακ συνεργάζομαι τατελευταία δύο χρόνια και νιώθω ευτυχής που με επέλεξε τον καιρό που δούλευαστην Κύπρο, για να μου αναθέσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Είναιένας άνθρωπος που εργάζεται όλο το 24ωρο και τρέχει όλα τα ζητήματα που αφορούντον σύλλογο και την ίδια την ομάδα. Ως χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος χαμηλώντόνων, που έχει πάντοτε καλή διάθεση παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν και έχειπολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.

Λόγω της θέσης μου στη Μακάμπι είχαμε κατά καιρούς κάποιες διαφωνίες,συνήθως όταν ζητούσα περισσότερα πράγματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο τομόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και για το γεγονός ότισυνεργάστηκα μαζί του και ευγνώμων επειδή τον γνώρισα και ως επαγγελματία καιως χαρακτήρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

Παρακολουθήστε το 4o απολαυστικό επεισόδιο, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και παρακολουθήστε μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ