Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είμαι αετός χωρίς φτερά"

Στον ΠΑΟΚ περνάμε ωραία άμα κάτσεις να το καλοσκεφτείς. Την ώρα που για τέταρτη χρονιά δεν έχουμε κάνει ομάδα στην εποχή της πλουτοκρατίας που θα έλεγε και η φίλη μας η Αλέκα, δεν ξέρει κανένας τι πρότζεκτ τρέχει, γιατί τρέχει και που το πάει.

Νίκος Μοσχοβίτης

"Είμαι αετός χωρίς φτερά"

Όμως αυτό δεν εμποδίζει το κλαμπ να γιορτάσει τα 90 χρόνια του. Τι κι αν είμαστε στα πρόθυρα κατάθλιψης; Εμείς γιορτάζουμε.

Η είδηση που μας συγκλόνισε βέβαια, ήταν αυτή της αναζήτησης αετού. Ναι, ψάχνουμε έναν αετό με ένα κεφάλι εννοείται μιας και δεν υπάρχει ράτσα με δύο για να μας καλύπτει 100%.

Ο αετός που θα πετάει στη Τούμπα πριν τα παιχνίδια, μια ιδέα κλεμμένη βέβαια από την Μπενφίκα. Αφού το έκαναν οι Πορτογάλοι, δεν υπήρξε άλλη ομάδα να το κάνει, ούτε η Λάτσιο ούτε η Δόξα Δράμας που ρωτάει και ανησυχεί, αλλά βρεθήκαμε εμείς μετά το κλεμμένο Hells Bells της Σενκτ Πάουλι, να κλέψουμε και αυτό από την Μπενφίκα. Χάθηκαν οι ιδέες…

Το ότι το ρεπορτάζ είναι ελλιπέστατο, φαίνεται από το γεγονός πως ψάχνουμε έναν αετό. Και αν πάθει κάποια θλάση και αυτός; Αν κάτι πάθει τέλος πάντων, δεν πρέπει να έχουμε την αλλαγή; Και μη μου πει κανείς πως δεν παθαίνουν θλάση οι αετοί. Λίγα πετάγματα πάνω από την Μεσήμβρια και θα σας πω εγώ…

Από εκεί και πέρα, αν υπολογίζουμε πως η απόκτηση του αετού θα ακολουθήσει την διαδικασία του δεκαριού, τότε θα πετάει πάνω από την Τούμπα στη γιορτή των 94ων χρόνων ΠΑΟΚ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Επειδή τότε όμως μπορεί να πιέζει ο χρόνος γιατί θα πλησιάζουν τα εκατό, μπορεί να κάνουμε μία επιλογή που θα συνοδεύεται από το άσμα «είμαι αετός χωρίς φτερά». Και που να βρεις δύο τέτοιους…

Την ίδια στιγμή, θα κυκλοφορούνε φήμες πως η ΠΑΕ προτίμησε τον αετό του Πολ Κουτσολιάκου με τον οποίο συνεχίζει να κάνει δουλειές, ενώ διάφοροι μάνατζερ θα κλαίγονται που δεν αποκτήθηκε ο δικός τους.

Στις πρώτες του εβδομάδες θα υπάρχουν καταγγελίες πως έπινε ξύδια στις 6 το πρωί στο Μαρκίζ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες που θα λένε πως του έκανε μπούλινγκ ο Τζαβέλλας.

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι, υπάρχει ενδεχόμενο ο αετός να προσγειωθεί σε άλλο γήπεδο και τότε βέβαια δεν θα παίζεται στο στοίχημα το άρθρο «μίλησε στο Skype με τον Σαββίδη ο αετός» ή «Γκάζια Σαββίδη σε αετό» ή «Πάρε φυσίγγια Ιβάν» ως μία παραλλαγή του «Πάρε σκούπα Ιβάν».

Η γιορτή των 100 χρόνων πάντως θα αμαυρωθεί από τις καταγγελίες του Άγγελου Αναστασιάδη μετά την 5η θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σε συνέντευξη που θα δώσει στη κρατική τηλεόραση θα καταγγείλει πως το 2024 χάθηκε το πρωτάθλημα γιατί τον έστησε ο αετός γιατί δεν πήρε το πριμ επιτυχημένης επιστροφής στον εκπαιδευτή του.

Επίσης, στην επιχειρηματολογία του θα αναπτύξει και το γεγονός πως στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός εκείνης της σεζόν, επιτέθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων γιατί μύρισε γαύρο, με αποτέλεσμα η ομάδα να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για ΑΕΚ!

Απογευματινό ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία μέρα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το χθεσινό πρόγραμμα (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

!!Σήμερα (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ