Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ!"

Ο Εγιάλ Γκολάσα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 και μίλησε για το "διαζύγιο" του με τον "Δικέφαλο".

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ!"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα του λείψει από τη Θεσσαλονίκη: “Θα μου λείψει ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος, η πόλη της Θεσσαλονίκης… Μου άρεσαν όλα στη Θεσσαλονίκη”.

Για το αν είναι σε συζητήσεις με κάποια ομάδα: “Είμαι στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή, είμαι σε επικοινωνία με διάφορες ομάδες, αλλά θα ξέρω που θα καταλήξω τις επόμενες ημέρες”. 

Για τον ΠΑΟΚ: “Ήμουν δύο χρόνια στην ομάδα και από την αρχή την ένιωθα σαν οικογένεια μου. Κάθε μέρα εκεί ήταν πολύ όμορφη. Πέρυσι δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά τα πράγματα, έμεινα εκτός μαζί με τον Φακούντο και τον Ράζβαν και τώρα περιμένω να βρω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, την επόμενη ομάδα”.

Για το τι έφταιξε στο ξεκίνημα πέρυσι και δεν πήρε τα παιχνίδια που ήθελε: “Δεν ξέρω τι έφταιξε, το αποφάσισε ο προπονητής και μετά από μία προπόνηση μας είπε ότι δεν μας υπολογίζει. Πρώτα κάναμε προπονήσεις με την Κ20 και στη συνέχεια μόνοι μας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αυτή ήταν η απόφαση του προπονητή. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πολύ καλή σχέση με τον Τούντορ, γιατί εγώ έμεινα εκτός και όταν επέστρεψα μετά από μερικούς μήνες έφυγε από το ΠΑΟΚ. Όπως είπα και πριν, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο”.

Για το “διαζύγιο” με τον ΠΑΟΚ: “Από πέρυσι είχα μιλήσει με τον ατζέντη μου και την οικογένεια μου και αποφασίσαμε μαζί ότι ήταν ώρα να ψάξω μία ομάδα. Είμαι 24 χρονών και πρέπει να είμαι σε μία ομάδα που θα παίζω. Στη Μακάμπι ήμουν διαρκώς βασικός και δεν είχα νιώσει το συναίσθημα να μην είμαι βασικός και να μην παίζω πολύ. Ήταν μία απόφαση από κοινού με τον ΠΑΟΚ”.

Για το τι του είπε ο Βλάνταν Ίβιτς: “Μου ευχήθηκε καλή τύχη, μίλησα με τους περισσότερους συμπαίκτες μου, όλοι μου ευχήθηκαν καλή τύχη και θα είμαι σε επικοινωνία με όλους”.

Για την επόμενη σεζόν του ΠΑΟΚ και το καινούργιο ξεκίνημα με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίβιτς, ξεκίνησε κάτι καλό στα πλέι οφ και είναι καλό που συνεχίζει. Είναι καλό να αφήνεις τον προπονητή να συνεχίζει. Είχε καλό τελείωμα στην περσινή σεζόν και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι…”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Είναι εξαιρετικό για τον ΠΑΟΚ, να έχει έναν τέτοιο άνθρωπο. Δίνει όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα. Ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που το θέλει πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ”.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτά τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί. Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν χαρούμενοι τη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου…”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ