Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρή δουλειά και πάλι (pics)

Η διακοπή ολοκληρώθηκε, το πρωτάθλημα ξεκινά και ο ΠΑΟΚ δουλεύει για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη. Αυτή την κατεύθυνση είχε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στην οποία συμμετείχε ο Κάτσε που έλλειπε λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Αλβανίας, ενώ έμεινε εκτός ο Σκόνδρας.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Σκληρή δουλειά και πάλι (pics)

Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στη δύναμη και την τακτική συμπεριφορά (προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής και αμυντικής συμπεριφοράς με αερόβιες προσαρμογές).

Στην προπόνηση συμμετείχαν οιΒασαϊτης, Τσέλα, Κυριλλίδης, Λιάπτσης, Κωνσταντίνου, Πασπαλάς από τις Κ20 και Κ17 και ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.

Ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από χτύπημα έμεινε στο γυμναστήριο και την Τρίτη (31.03) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία με κινησιοθεραπεία και ενδυνάμωση.

Ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο σε ευθεία γραμμή.

Την Τρίτη (31.03) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν πρωί (11:00), απόγευμα (18:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού ο Τζόλης!

Σαρώνουν τα προϊόντα ακαδημιών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού κατά την εκδήλωση των Βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την Μπριζ, την οποία εξαργύρωσε με τη μεγάλη μεταγραφή στην Άρσεναλ, εκεί όπου συνεχίζει να δίνει τα διαπιστευτήρια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ένα σπουδαίο ταλέντο, προϊόν της ακαδημίας του Δικεφάλου που διαπρέπει στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ισοπαλία Καλαμάτα και Ηρακλής

Μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο ομάδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλαμάτα και Ηρακλή στη Νίκαια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουρμινόφσκι στο 54, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν αμέσως με τον Νανού τρία λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ποιοτικότερο από το πρώτο, με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, να μη μπορεί καμία ωστόσο να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Καλαμάτα (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Γκέλιος, Αλόνσο (46' Χατζηθεοδωρίδης), Στρούγγης, Ροντρίγκεζ, Καλουτσικίδης, Πινέιρο (79' Μιράντα), Καρεάσο (46' Ντιαρά), Χάμζα (74' Κατάλντι), Σίγκουρντσον, Μορέιρα, Κουρμινόφσκι (64' Μπολίβαρ)

Ηρακλής (Βάλτερ Ματσάρι): Αθανασιάδης, Βούρος, Πίνια, Τσάκλα, Σόρια, Κράιντς, Σουρλής (81' Μιρ), Νανού, Σίλβα (74' Χρόμαντα), Μπάρθενας (46' Νιζέτ), Πέδρο Μάρκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!

Το δεύτερο ντοκιμαντέρ του PAOK24, για τις μεγάλες αναμετρήσεις απέναντι στους Γερμανούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.

Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.

Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.

Η πρεμιέρα γίνεται, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=SawVHQJJQNc

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ