Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η πίεση μας κάνει καλό»

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε για όλα στην κάμερα του PAOK TV δίνοντας όπως ήταν φυσικό «σύνθημα» νίκης για το ματς με την ΑΕΛ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Η πίεση μας κάνει καλό»

Ο Ενέα Μιχάι παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο PAOK TV στην οποία αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, στην εμπειρία της συμμετοχής του στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας, καθώς και στα μαθήματα που παίρνει από τους συμπαίκτες του.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, τόνισε ενόψει του ματς με την ΑΕΛ:

«Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και αν γίνεται να το “καθαρίσουμε” από το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε γρήγορη κυκλοφορία, ώστε όταν μας δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουμε και να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι. Φυσικά και χρειάζεται προσοχή, γιατί η ΑΕΛ έχει δείξει πως είναι μία ομάδα επικίνδυνη στις στατικές φάσεις, έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία της εθνικής Αλβανίας στα προκριματικά του Euro:

«Δεν καταφέραμε να περάσουμε αλλά πάντα όταν προετοιμάζεσαι για παιχνίδια υψηλού επιπέδου μπορείς να κερδίσεις πράγματα. Αυτό έκανα και εγώ, προσπαθούσα στις προπονήσεις να είμαι έτοιμος. Είχαμε δύσκολους αντιπάλους στον όμιλο μας, δεν τα καταφέραμε αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την παρουσία μας σε μια μεγάλη διοργάνωση».

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται. Αλλά εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την κάθε προπόνηση για να γίνομαι καλύτερος. Στην ίδια θέση υπάρχει ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ινγκασον, παίκτες με τεράστια εμπειρία και είναι κέρδος να δουλεύω μαζί τους και να μαθαίνω από αυτούς γιατί έχουν τη διάθεση να με βοηθήσουν. Περιμένω την ευκαιρία μου και τώρα κίνητρο για μένα είναι να τα δίνω σε κάθε προπόνηση και στο τέλος της να είμαι στη φωτογραφία με τους νικητές. Η πίεση κάνει καλό στην ομάδα και ειδικά σε εμάς τους νέους παίκτες γιατί μαθαίνουμε τη νοοτροπία του πρωταθλητή από τους εμπειρότερους».

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να δουν τη συνέντευξη του Μιχάι πατώντας ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ