ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Συνεχίζονται τα σενάρια
Μετά τους Ολλανδούς, ήρθε η σειρά των Άγγλων να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Χέντβιγκες Μαντούρο, εφόσον ο "Αίαντας" πουλήσει τον Ντάλεϊ Μπλιντ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολλανδική ιστοσελίδα “ad.nl” (διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του PAOK24 ΕΔΩ) ήρθε η σειρά της “Mirror” να τονίσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 18,5 εκ. ευρώ για τον 24χρονο αμυντικό του Άγιαξ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Λοϊς Φαν Χαλ, συμπληρώνοντας πως σε αυτή την περίπτωση ο Φρανκ Ντε Μπουρ θα κινηθεί για τον Μαντούρο.
Μέχρι στιγμής πάντως τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά, με σίγουρα να προκαλεί ερωτηματικά το κατά πόσο ο Άγιαξ θα θελήσει να αποκτήσει τον Μαντούρο, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον σύλλογο του Άμστερνταμ.

Το... βιολί του ο Αντόνιο Τσόλακ που βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα της Ρέιντζερς και σε ένα ακόμα ματς των Σκωτσέζων στα προκριματικά του Champions League.
Η PSV ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Σανγκαρέ στο 37', όμως η αντίδραση της Ρέιντζερς ήρθε τρία λεπτά μετά με τον Τσόλακ να φέρνει το ματς στα ίσια.
[video width="1280" height="720" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2022/08/1660678996.mp4"][/video]

Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας και τυπικά είναι ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός που απ’ τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στο Τριφύλλι, παραχωρήθηκε με μεταγραφή στους Πολωνούς.
Η ανακοίνωση των Πράσινων, οι οποίοι θα έχουν κέρδος 400.000 ευρώ, μέσω των χρημάτων που θα πάρουν απ’ τη Λέγκια, αλλά και ένα ποσό που άφησε ο παίκτης:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας.
Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ευχόμαστε στον Καρλίτος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό.
Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία την Τρίτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επιθετική τακτική, ανάπτυξη, κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτική λειτουργία και φυσικά εσωτερικό δίτερμα.
Η άσκηση 2 VS 2 ήταν αυτή που ξεχώρισε από το πρόγραμμα, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα της κάμερας του PAOK TV.
https://www.youtube.com/watch?v=YUefAth2Qhw
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!