Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ε αφού το είπε ο Ντάλας…

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα aixmi.gr παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Στέργιος Αναστασιάδης

Ε αφού το είπε ο Ντάλας…

Τι θα μάθουν όσοι διαβάσουν τις δηλώσεις του; Πως οι Έλληνες διαιτητές είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης, πως για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίνε οι παράγοντες και οι οπαδικές εφημερίδες και πως πολύ σύντομα το ποδόσφαιρό μας θα βελτιωθεί σε΄ολους τους τομείς βάσει των προσπαθειών της ΕΠΟ. Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Σαρρής δήλωσε μεταξύ των άλλων:    

Για το κατά πόσο η κρίση επηρέασε το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το νόμισμα έχει δύο όψεις: Οπωσδήποτε η κρίση έβλαψε συσσωρεύοντας κι άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα των ΠΑΕ της Super League και της Football League. Από την άλλη τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες «αναγκάστηκαν» να βασιστούν μόνο σε γηγενείς, σε έλληνες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει  μεγάλη παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, γεγονός ευεργετικό για τις μικρές εθνικές ομάδες».

Για την πρόσληψη του Χιου Ντάλας: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Δεν υπάρχει καμία ανεπάρκεια στην Ελλάδα στο χώρο της διαιτησίας. Οι διαιτητές μας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Οι εκπαιδευτές μας και συνολικά η ΚΕΔ επιτελούν εξαιρετικό έργο. Κι αυτό δεν το λέω εγώ. Το είπε η UEFA, το είπε ο ίδιος ο κύριος Ντάλας, ο οποίος είναι το νούμερο 2 στη διοίκηση της διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ, μετά τον κύριο Κολίνα.

«Αναγκαστήκαμε» σαν ΕΠΟ να προχωρήσουμε στην πρόσληψη ξένου αρχιδιαιτητή, γιατί δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τις ανεπάρκειές τους ασχολούμενοι με τη διαιτησία και τους διαιτητές. Οι οποίοι είναι το μόνο μέρος του παιχνιδιού του ποδοσφαίρου που δεν διαθέτει φιλάθλους ή στρατούς. Οπότε εύκολα κι ανέξοδα βάλλονται και στοχοποιούνται. Αν είχαμε στην Ελλάδα διαιτησίες ανάλογες με αυτές που είδαμε σε ορισμένα παιχνίδια του Μουντιάλ, ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν».

Για την καχυποψία του Έλληνα φιλάθλου απέναντι στην ελληνική διαιτησία: «Ξέρετε κανένα κράτος στον κόσμο στο οποίο υπάρχουν 12 αθλητικές εφημερίδες, εκ των οποίων οι δέκα είναι οπαδικές; Αυτό τα λέει όλα. Την παθογένεια τούτη μόνο οι παράγοντες  μπορούν να την αλλάξουν. Εμείς όποια προσπάθεια και να κάνουμε πέφτει στο κενό. Μόνο αν κάποια στιγμή οι ίδιοι οι παράγοντες αποφασίσουν ότι πρέπει να προστατεύσουν επιτέλους το προϊόν στο οποίο επενδύουν και όχι να το δυσφημούν, τότε πιθανώς να αλλάξουν επί τα βελτίω τα πράγματα. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κάθε λογής ανακοινώσεις άμα τον ορισμό του διαιτητή, πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο αυτού και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο».
 
Για τις μεγαλύτερες πληγές του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις οποίες ο ίδιος θα προσπαθήσει να… γιατρέψει: «Η μεγαλύτερη πληγή είναι αναμφισβήτητα η κακή νοοτροπία των παραγόντων που επηρεάζει κατ’ επέκταση τον τύπο και τους οπαδούς. Αν αυτό δεν θεραπευτεί, αν δεν μάθουμε να βλέπουμε  τα πράγματα ως είναι, αν δεν δεχθούμε ότι σε κάποιους τομείς της ζωής γίνονται και λάθη, κι ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι σύντομα. Επιπρόσθετα η οικονομική κρίση επηρέασε αρνητικά όλα τα αθλήματα με τη βοήθεια από την πολιτεία να μειώνεται δραματικά, θεαματικά στα χαμηλότερα επίπεδα.

Για παράδειγμα οι ενώσεις οι οποίες ουσιαστικά καλλιεργούν το ποδόσφαιρο στη χώρα, το 2009 χρηματοδοτήθηκαν με επιχορήγηση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ φέτος μόλις φτάσαμε τις 440 χιλιάδες. Δυστυχώς όποιος ασχοληθεί με το ελληνικό – ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ξέρει πλέον ότι θα χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη. Συνέπεια τούτου είναι οι υποψήφιοι επενδυτές ολοένα να λιγοστεύουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Μια τρίτη παθογένεια είναι σίγουρα οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, στην αναβάθμιση των οποίων είχαμε σημειώσει βήματα προόδου τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα με την παρατεταμένη οικονομική ύφεση, διαφαίνεται ότι μοιραία αρχίζουμε να μένουμε πάλι πίσω».

Για τους “στημένους” αγώνες: «Θα έλεγα ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Απλούστατα ζούμε στη χώρα της υπερβολής. Οτιδήποτε έρθει στην ομοσπονδία, το οποίο μια εταιρία στοιχηματικών συμφερόντων έχει χαρακτηρίσει βάσει στατιστικών στοιχείων ως ύποπτο και άξιο διερεύνησης, εμείς το χαρακτηρίζουμε εκ προοιμίου «στημένο» και διεφθαρμένο. Ως παράδειγμα θα σας πω ότι από τα 13 ύποπτα παιχνίδια που ήρθαν φέτος στην ΕΠΟ από την εν λόγω εταιρία, για τα περισσότερα από αυτά, οι προβλέψεις για μεγάλα πονταρίσματα στο live betting σε συγκεκριμένα σημεία δεν επιβεβαιωθήκαν στην πράξη.

Κατόπιν αυτόματα χαρακτηρίζονταν ως αποτυχημένη προσπάθεια «στησίματος».Οπωσδήποτε είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό. Είναι ένα θέμα πάνω στο οποίο πρέπει να σκύψουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο με μπροστάρη την πολιτεία και να δώσουμε συγκεκριμένες λύσεις».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θεωρώ πως το μέλλον ιδίως των εθνικών ομάδων είναι ιδιαίτερα ευοίωνο. Μετά το 2004 έχει αλλάξει πάρα πολύ τόσο το επίπεδο του έλληνα ποδοσφαιριστή,  όσο το οργανωτικό στάτους της ΕΠΟ και ο τρόπος αντιμετώπισης των εθνικών ομάδων. Σε αυτό το κομμάτι είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Σε επίπεδο συλλόγων, με τις κινήσεις που κάναμε και θα κάνουμε στο μέλλον, αρχής γενομένης από τις αναδιαρθρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων, τα θετικά αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Δεν είναι δυνατόν μια χώρα 10 εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάνω από 70 επαγγελματικά κλαμπ. Πρέπει να μπει μια σειρά. Και θα μπει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aνατροπή! Διεξάγεται η 14η αγωνιστική!

Βρέθηκε η λύση για να παρακαμφθεί η αποχή των Ελλήνων διαιτητών! Αύριο και Δευτέρα τα παιχνίδια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Και εκεί όπου όλα έδειχναν πως το Σαββατοκύριακο δεν θα υπήρχε δράση στη Super League, λόγω της αποχής των Ελλήνων διαιτητών ως αντίδραση στις σοκαριστικές απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το επεισοδιακό Βόλος – Ολυμπιακός, τελικά η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά!

Πως συνέβη αυτό; Με αστραπιαίες κινήσεις, άνθρωπος του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί,  πραγματοποίησε ταξίδι – αστραπή στη Λατινική Αμερική και ήρθε σε συμφωνία τόσο με την ομοσπονδία της Κολομβίας όσο και με αυτή του Μεξικού, προκειμένου διαιτητές από τις δύο συγκεκριμένες χώρες να βρίσκονται σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου, οι οποίες θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο!

Μάλιστα, ο Έλληνας απεσταλμένος εξήγησε στους Κολομβιανούς και Μεξικανούς αξιωματούχους πως οι διαιτητές τους δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα από τη στιγμή που οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραπέμπουν σε Κολομβία και Μεξικό, με το μοναδικό πρόβλημα που καλούνται να λύσουν οι διαιτητές που επιλέχθηκαν, κατηγορίας Elite Plus όλοι τους, να είναι το... jet lag!

«Μην ανησυχείτε. Δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα οι διαιτητές σας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος.  Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά. Φούρνοι και σπίτια καίγονται, δημοσιογράφοι απαγάγονται, ακόμα ψάχνουμε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.  Δεν βγήκε άκρη σε υπόθεση δολοφονικής επίθεσης σε διαιτητή που συνέβη πριν πέντε χρόνια, παρότι η Αστυνομία την εξιχνίασε.

Κάμερες στα γήπεδα δεν λειτουργούν, παράγοντες και  φουσκωτοί μπαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο εάν δεν τους αρέσει το σκορ και παίζουν τσανταλίνα μανταλίνα με τους διαιτητές, οι οποίοι δεν γράφουν τίποτα εννοείται στις εκθέσεις τους. Μπουκάρουν στους αγωνιστικούς χώρους οπαδοί και είναι... Σάββατο. Πετάνε φούστες στον πρόεδρο της ΕΠΟ και είναι  σαν να μπαίνει η Άνοιξη! Ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις που απειλούν για χειρότερα επεισόδια από τους οπαδούς τους και δεν ανοίγει μύτη! Επιβάλλεται απαγόρευση ενασχόλησης και εισόδου στα γήπεδα σε μεγαλοπαράγοντες και ένας μόνο σεβάστηκε την ετυμηγορία.

Γι΄ αυτό σας λέω, οι διαιτητές σας θα νομίζουν πως σφυρίζουν ένα  Ντεπορτίνο Κάλι – Νασιονάλ Μεντεγίν ή ένα Σιναλόα - Τιχουάνα. Μην το σκέφτεστε! Θα κάνουν ένα ωραίο ταξίδι στην υπέροχη χώρα μας, θα πάρουν και το χαρτζιλικάκι τους» είπε  σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που μίλησε στους Μεξικανούς και Κολομβιανούς αξιωματούχους, ρίχνοντας και την τελευταία γραμμή άμυνάς τους!

Έτσι, η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά, με τις ομάδες να έχουν ήδη ενημερωθεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, πως τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα θα διεξαχθούν αύριο, τα προγραμματισμένα για αύριο θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, όπως και το δευτεριάτικο Άρης - ΟΦΗ!

Aναλυτικά οι... τυχεροί διαιτητές που θα ζήσουν από κοντά τη μαγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο κυριαρχεί δεκαετίες τώρα η ανομία, εκτός των υποθέσεων όπου εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ, είναι οι εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

17:30 Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιγκέλ Άνχελ Φέλιξ Γκαγιάρδο (ΕΠΣ Σιναλόα), ΒΟΗΘΟΙ: Άμπριλ Φελίξ Μουρίγιο (ΕΠΣ Σιναλόα), Χουάν Χοσέ Εσπαραγκόζα Μορένο (ΕΠΣ Γουαδαλαχάρα). VAR: Χέτορ Λουίς Πάλμα Σαλαζάρ (ΕΠΣ Σιναλόα), AVAR: Ραφαέλ Κάρο Κιντέρο (ΕΠΣ Σιναλόα).

20:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ερνέστο Φονσέκα Καρίγιο (ΕΠΣ Τιχουάνα), ΒΟΗΘΟΙ: Μάρκος Σάντος (ΕΠΣ Μαζατλάν), Φέλιξ Ναβεγκάντε (ΕΠΣ Κουλιακάν), VAR: Αντόνιο Βάργκας (ΕΠΣ Μοντερέι), AVAR: Κλαούντιο Βάσκεζ (ΕΠΣ Ακαπούλκο)

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Δεκεμβρίου 2023

16:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμάντο Καρίγιο Φουέντες (ΕΠΣ Μέξικο Σίτι), ΒΟΗΘΟΙ: Ερνέστο Φονσέκα Καρίγιο (ΕΠΣ Σιναλόα), Ραμόν Σαλγάδο (ΕΠΣ Γουαδαλαχάρα), VAR: Κάρλος Γκονζάλες (ΕΠΣ Σιναλόα), ΑVAR: Σαλβαδόρ Οσούνα Νάνα (ΕΠΣ Ντουράνγκο).

17:30 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Πάμπλο Εμίλιο Γκαβίρια (ΕΠΣ Μεντεγίν), ΒΟΗΘΟΙ: Νταβίντ Ροντρίγκες (ΕΠΣ Κάλι), Μαρία Σαλαζάρ (ΕΠΣ Γουαδαλαχάρα), VAR: Κάρλος Καστάνιο (ΕΠΣ Μέξικο Σίτι), AVAR: Χοσέ Ροντρίγκες Γκάτσα (ΕΠΣ  Καρταχένα).

18:00 Άρης – ΟΦΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Αριγιάνο Φέλιξ (ΕΠΣ Τιχουάνα), ΒΟΗΘΟΙ: Μπενχαμίν Αριγιάνο Φέλιξ (ΕΠΣ Τιχουάνα), Αλφέρντο Γκοντογιάν (ΕΠΣ Μέξικο Σίτι), VAR: Τσέπε Σάντακρουζ (ΕΠΣ Kάλι), AVAR: Πέδρο Αβίλες (ΕΠΣ  Πατσούκα)

19:30 Λαμία - Βόλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκιλμπέρτο Ροντρίγκες Ορεχουέλα (ΕΠΣ Κάλι), ΒΟΗΘΟΙ: Μιγκέλ Μαρτίνες (ΕΠΣ Κάλι), Μιγκέλ Ροντρίγκες Ορεχουέλα (ΕΠΣ Κάλι), VAR: Οράσιο Καρίγιο (ΕΠΣ Ενβιγιάδο), AVAR: Χόρχε Σαλσίδο (ΕΠΣ Μπογκοτά).

20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάτσο Ερέρα (ΕΠΣ Κάλι), ΒΟΗΘΟΙ: Γκιγιέρμο Παλομάρι (ΕΠΣ Σάντα Μάρτα), Φράνκλιν Χουράδο (ΕΠΣ Ρίο Νέγκρο), VAR: Κάρλος Λέντερ (ΕΠΣ Μεντεγίν), ΑVAR: Κίκι Μονκάδα (ΕΠΣ Μεντεγίν).

* Τα παραπάνω είναι προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υ.Γ. Στα σοβαρά τώρα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια από τη μία, σενάριο ακόμα και για διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων εξετάζει η Κυβέρνηση από την άλλη.  Αστυνομικοί στις θύρες των οργανωμένων οπαδών ημίχρονο τον Αύγουστο, απομάκρυνση των αστυνομικών από τις θύρες των οργανωμένων οπαδών τελικό Δεκέμβριο. Να κλαις και να γελάς μέχρι δακρύων, το θέατρο του παραλόγου και των Σκιών, σε όλο του το μεγαλείο!

Υ.Γ.1:  «Κανείς δεν φαίνεται περισσότερο αθώος, από έναν ένοχο που δεν κινδυνεύει πια». Τριστάν Μπερνάρ, Γάλλος συγγραφέας  (1866-1947).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιο ντέρμπι; Άστραψε και βρόντηξε η Κ19!

O Δικέφαλος διέλυσε τον αήττητο Αστέρα Τρίπολης με σκορ 6-1 και “πάτησε” στην κορυφή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε πριν από λίγο η Κ19 του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον - αήττητο και πρωτοπόρο μέχρι σήμερα - Αστέρα Τρίπολης στη Σουρωτή, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League!

Oι "ασπρόμαυροι" του Πέτρου Τσιαπακίδη διέλυσαν τους Αρκάδες με σκορ 6-1 και "πάτησαν" στην κορυφή έχοντας πλέον 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης και τρεις από τον Ολυμπιακό!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ο Ανέστης Μύθου, με το σκορ να ανοίγει στο 26΄ ο Τσομπάνης από ασίστ του Καλόγηρου. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μύθου πέτυχε το 2-0 ύστερα από προσπάθεια του Φίλων που απόκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, οι οποίοι μείωσαν στο 30΄ σε 2-1.

Ωστόσο, στο 44΄ ο Μύθου πέτυχε με το δεύτερο γκολ του το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 51΄, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Παπαγεωργίου, ο Χατσίδης έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον ΠΑΟΚ, "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη.

Στο 88΄, ο Χατσίδης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αδάμ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, από πάσα του Πολυκράτη, ο Μύθου διαμόρφωσε το τελικό 6-1 με το τρίτο γκολ του στον αγώνα!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Φίλων (81′ Κούπενος), Πολυκράτης, Καστίδης (63′ Πανικίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (81′ Καλαϊτσίδης), Τσομπάνης (72′ Αδάμ), Καλόγηρος, Μύθου, Παπαγεωργίου (72′ Αλμασίδης), Χατσίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερις υποψήφιοι, ένας νικητής! (vid)

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τον μήνα Νοέμβριο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tην δυνατότητα να επιλέξουν και να αναδείξουν το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ για τον μήνα Νοέμβριο, έχουν εδώ και λίγη ώρα οι φίλοι του Δικεφάλου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε σχετικά:

"Τέσσερα όμορφα γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και ανάμεσά τους το βραβείο για το Regency Casino Best Goal Νοεμβρίου. Εσείς είστε που θα πάρετε την τελική απόφαση μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ξεκινάμε με ένα γκολ-ποίημα. Ο Μουργκ πάσαρε στον Κωνσταντέλια, αυτός έκανε το 1-2 με τον Μπράντον, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, τον απέφυγε με μια απίθανη ντρίμπλα και ενώ όλοι περίμεναν πως θα εκτελέσει, αυτός με ένα ασύλληπτο τακουνάκι έδωσε την ασίστ στον Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον Ρώσο να γράφει το 0-4 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επόμενο γκολ του Άλι Σαμάτα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Άλλη μία άψογη συνεργασία των παικτών του Δικεφάλου. Ζίλε, Κωνσταντέλιας, Σάστρε και Σταμάτα έκρυψαν τη μπάλα, με τον Τανζανό να σκοράρει με ένα καταπληκτικό τακουνάκι.

Συνεχίζουμε με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ένα γκολ που δε βλέπουμε συχνά. Ο Βούλγαρος εξτρέμ είναι γνωστός για τα εξαιρετικά του χτυπήματα από στατικές φάσεις. Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0, ο Δικέφαλος κέρδισε κόρνερ. Ο Ντεσπόντοφ το εκτέλεσε με πολλά φάλτσακαι κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι εξαιρετικές ομαδικές προσπάθειες των παικτών του Δικεφάλου έχουν κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν, οπότε θα κλείσουμε την κουβέντα με το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στην Άιντραχτ στη Γερμανία. Ο Μπράντον έκλεψε ψηλά, έδωσε στον Τάισον , αυτός έπαιξε με τον Κωνσταντέλια , ο νεαρός έδωσε ξανά στον Μπράντον , αυτός επιχείρησε το δυνατό σουτ, ο Τραπ δεν κατάφερε να μπλοκάρει κι ο επερχόμενος Zile βρήκε δίχτυα, στο πιο κρίσιμο γκολ της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ