Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξαιρετική η επιλογή του διαιτητή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στον ορισμό του Ισπανού διαιτητή, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει καλή δουλειά, αλλά κάτι ανάλογο κάνει και η δική του ομάδα, σύμφωνα με την άποψη του.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Εξαιρετική η επιλογή του διαιτητή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στη Nova:

Για την εξέλιξη του Ολυμπιακού από το ματς του πρώτου γύρου ως σήμερα:
«Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο από τότε. Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα μας είναι περισσότερο συνεπής, κάνουμε καλύτερη διαχείριση καταστάσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε περισσότερο ενωμένοι και πολύ πιο έτοιμοι. Είναι μια καλή στιγμή για μας».

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού αυτήν την εβδομάδα:
«Η εβδομάδα κύλησε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ και όλοι είναι έτοιμοι και κυρίως ανυπομονούν γι’ αυτό το ματς. Σε όλους θα άρεσε να παίξουν σε ενα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε ομάδα με αυτοπεποίθηση και δύναμη, γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Είναι στην ουσία μια ομάδα ίδια. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, διαθέτει τους ίδιους ποδοσφαιριστές και τον ίδιο προπονητή. Δείχνουν να κάνουν καλή δουλειά αλλά και η δική μας ομάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο κι έχει εξελιχθεί σημαντικά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις. Ίσως δούμε μια δυο αλλαγές αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα που θα ελέγξει το ματς συναισθηματικά κι εκείνη που θα διαχειριστεί καλύτερα τα δύσκολα σημεία θα πάρει τη νίκη. Θέλω να πω ότι η επιλογή του διαιτητή είναι εξαιρετική. Είναι νέος με ταλέντο, χαρισματικός και θα βοηθήσει πολύ ώστε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.”

Για τα στοιχεία που δίνουν τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια:
«Οι «στημένες» φάσεις είναι σημαντικές. Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές, που θα κρίνουν το παιχνίδι. Τα λιγότερα λάθη. Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση, ενώ και ο παράγοντας έδρας έχει το δικό του ρόλο».

Για τη γεμάτη Τούμπα και αν μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση:
«Η δική μας ομάδα δε θα επηρεαστεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στον διαιτητή και θα ασχοληθούμε μόνο με όσα θα συμβούν μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το μήνυμα του προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Είναι συνάδελφος. Ο καθένας κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί για την ομάδα του. Στον πρώτο γύρο, τον υποδέχτηκα με φιλοξενία. Ελπίζω να μου την ανταποδώσει!”

Για αυτό το ντέρμπι και αν είναι ντέρμπι τίτλου:
«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας αλλά δεν κρίνεται ο τίτλος. Η αντίπαλη ομάδα έχει βαθμολογικό πλεονέκτημα, έχουμε δει ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς έγιναν πράγματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας ώστε να πάρουμε τους βαθμούς».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ