Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Για να γίνεις διαιτητής πρέπει να πας στην Τούμπα»

Για την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, τα λάθη του και την εμπειρία της Τούμπας, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο gazzetta ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Άκης Σακισλόγλου

«Για να γίνεις διαιτητής πρέπει να πας στην Τούμπα»

Το PAOK24.com ξεχώρισε κάποιες από τις τοποθετήσεις του πρώην διαιτητή που το «σύστημα» απείλησε στο παρελθόν καταστρέφοντας τον φούρνο που διατηρούσε.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντινέας δήλωσε:

Για τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα:


«Πριν πάω στο γραφείο του εισαγγελέα ήμουν καχύποπτος. Κατέθεσα στον Κορέα και είδα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι σωστός και έντιμος. Κάνει το παν για να οδηγήσει στη δικαιοσύνη όσους έχουν κάνει αξιόποινες πράξεις. Μαζί του ήταν και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου που έχει ασχοληθεί με τα στημένα παιχνίδια».Τελευταίο παιχνίδι του ήταν αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ.

Για το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε μεταξύ ΠΑΟΚ – Ατρόμητου:


«Σε εκείνο το παιχνίδι έδειξα κόκκινη κάρτα στον Χρήστο Καλαντζή που είναι φίλος μου. Ηταν η μοναδική φορά που πήρα τα παιδιά μου στο γήπεδο. Με τον Πάμπλο Γκαρσία είχαμε κόντρα, αλλά ήρθε και μου είπε είσαι καλός διαιτητής. Αποχώρησα συγκινημένος με ψηλά το κεφάλι, όλο το γήπεδο με χειροκρότησε».

Για την πρώτη του εμπειρία από Τούμπα:


«Με πήρε ο Τεροβίτσας να παίξω στην Τούμπα. Ήμουν πέντε χρόνια διαιτητής, είχα σφυρίξει ματς του ΠΑΟΚ αλλά ποτέ στην Τούμπα. Φίλε για να γίνεις διαιτητής πρέπει να σφυρίξεις εκεί. Στην Τούμπα έκανα ζέσταμα μπροστά από την Θύρα 4 έχοντας βοηθό τον Κύρκο που πέρασε πολλά και αυτός. Μου έλεγε «πήγαινε ρε συ στη σέντρα, γιατί κάνεις εκεί προθέρμανση;» Δεν καταλάβαινα τίποτα».

Για την πίεση των διαιτητών όταν παίζει ο Ολυμπιακός:
«Είδα και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ηθελε να δείξει μία κίτρινη για θέατρο ο Αρετόπουλος και δίσταζε, κοιτούσε συνέχεια το βοηθό. Καθυστέρησε τελικά μέχρι να αποφασίσει».

Και για το τέλος μια πρόβλεψη του ρέφερι από τη Μεσσηνία:

«Του χρόνου θα γίνει πόλεμος στη Super League θυμήσου το αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ