Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το σχέδιο του ΠΑΟΚ με Ρέμπε

Ο κύβος ερρίφθη! Ο 42χρονος Όλαφ Ρέμπε θα είναι ο άνθρωπος, που αναλάβει να βάλει τη σφραγίδα του στο… restart, που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ από τη νέα σεζόν.

Νίκος Μοσχοβίτης

Αυτό είναι το σχέδιο του ΠΑΟΚ με Ρέμπε

Μετά από μια περίοδο τεσσάρων – πέντε χρόνων, στην οποία έγιναν μεγάλες επενδύσεις και ο ΠΑΟΚ έβαλε στην τροπαιοθήκη του ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα, πλησιάζει η ώρα για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, πάνω σε νέες βάσεις. Σ΄ αυτό το νέο ξεκίνημα, κομβικό ρόλο θα έχει ο Ρέμπε…

Ο 42χρονος Γερμανός μπήκε στη… ζωή του ΠΑΟΚ λίγο πριν μπει ο Κορονοϊός στις ζωές όλων! Ήταν ένας από τους δύο υποψήφιους, που μπήκαν στο μικροσκόπιο και γρήγορα κέρδισε την μάχη από έναν Ισπανό, με τον οποίο είχε επίσης μιλήσει ο ΠΑΟΚ, που έψαχνε κατά βάση στην κεντρική Ευρώπη τη λύση γι΄ αυτό το “πρόβλημα”.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα, η FORZA αποκαλύπτει ότι ο Ρέμπε έχει έρθει ήδη στη Θεσσαλονίκη για μία επαφή γνωριμίας, σε μια ανύποπτη στιγμή, όταν δεν τον γνώριζε κανείς. Ήταν στις αρχές Μαρτίου, λίγες μέρες πριν το lockdown, όταν είχε το πρώτο τετ-α-τετ με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οι επαφές συνεχίστηκαν εξ αποστάσεως, ήταν συνεχείς στο διάστημα που ακολούθησε και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, έκλεισε η συμφωνία. Προηγήθηκαν δύο μεγάλες συζητήσεις με τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, στις οποίες συζητήθηκαν τα πάντα και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε το ΟΚ να προχωρήσει η συμφωνία μαζί του. Ο Σαββίδης αποφάσισε ότι αξίζει να γίνει αυτή η επένδυση για ένα ποδοσφαιρικό στέλεχος με 14 χρόνια προϋπηρεσία στο γερμανικό ποδόσφαιρο, έχοντας πάρει και καλές συστάσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Ο Ρέμπε έρχεται στη Θεσσαλονίκη με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, για να φέρει εις πέρας ένα πλάνο τριετίας, που έχει ως στόχο, να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, στην αναδόμηση της ομάδας, στις αγωνιστικές επιτυχίες, με την παράλληλη βελτίωση των οικονομικών και των υποδομών και στην ενίσχυση του brand, που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο 42χρονος δεν θα είναι το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα, δηλαδή του ανθρώπου που απλά κάνει τις μεταγραφές κι αναλαμβάνει να κάνει και πωλήσεις. Ο ρόλος του θα είναι πολυσύνθετος… Ο Ρέμπε, άλλωστε, δεν είναι απλά ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στο βιογραφικό του θα δει κανείς ότι είναι πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων, στην Βέρντερ ήταν επί χρόνια διευθυντής μάρκετινγκ, πριν γίνει “δεξί χέρι” του Κλάους Άλοφς, που είναι ο μέντοράς του.

Μαζί με την ιδιοκτησία, θα χαράξουν την στρατηγική της ομάδας και θα αναλάβει να την υλοποιήσει.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει σε ένα νέο μοντέλο, με παίκτες μικρότερης ηλικίας, με φρέσκα πόδια και πολλή ενέργεια (έκφραση που χρησιμοποιεί συχνά ο ίδιος), με κίνητρα και βέβαια μεταπωλητική αξία. Θέλει να φέρει έναν νέο, φρέσκο αέρα, χωρίς όμως να ταράξει τις ισορροπίες και χωρίς αλόγιστες σπατάλες…

Ο Ρέμπε γνωρίζει ότι οι μεγάλες επενδύσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, έφεραν αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά έφεραν την ομάδα στα… δόκανα του Financial Fair Play. Γνωρίζει ότι υπάρχουν κεφάλαια, που πρέπει να διαχειριστούν με λογική και κυρίως, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αυξήσει τα έσοδά του.

Στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μίλησε αρκετά για τα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ, που τρέχει η Ρεντ Μπουλ, στο Σάλτσμπουργκ και στη Λειψία. Πρόκειται για δύο ομάδες, που απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις χώρες τους, με λογικές (για το περιβάλλον, που κινούνται) επενδύσεις, ανάπτυξη των ακαδημιών, των υποδομών, του brand και πολύ καλή δικτύωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ανέλυσε πράγματα που έκαναν Λειψία και Σάλτσμπουργκ, και φαίνεται ότι θέλει να υιοθετήσει κάποια απ΄ αυτά.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στον Ρέμπε και τον ΠΑΟΚ, καθορίστηκε και ο τρόπος, που θα κυλήσει αυτή η συνεργασία.

Έγινε σαφές ότι ο Ρέμπε θα έχει πολλές ελευθερίες και θα είναι το κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα γενικότερο θέμα με τους ρόλους. Ο 42χρονος Γερμανός θα είναι αυτός που θα αποφασίζει σε συνεργασία με την ιδιοκτησία και κυρίως με τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος έχει αποκτήσει έναν πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους είναι ήδη σχεδόν σε καθημερινή επαφή κι έχουν αρχίσει να βρίσκουν χημεία… Χημεία άρχισε να βρίσκει και με στελέχη του ΠΑΟΚ, που είναι πλέον σε επαφή για θέματα, που πρέπει να δρομολογούνται.

Εννοείται, ότι στις αποφάσεις για την ομάδα, θα συμμετέχει και ο προπονητής, ο οποίος θα είναι υπό την ευθύνη του Ρέμπε. Στην πραγματικότητα, ο 42χρονος Γερμανός θα είναι κάτω από την ιδιοκτησία, και πάνω από τον προπονητή και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι ο κλασικός Γερμανός αθλητικός διευθυντής, που έχει καθημερινή τριβή με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Του αρέσει η προπόνηση και η επαφή με την ομάδα, θα αναλάβει την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και την επίβλεψη.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Άρχισε ήδη να μπαίνει στο… κλίμα

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Όλαφ Ρέμπε είναι δεδομένη και μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα στις αρχές, θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις με τον Γερμανό να έρχεται στις αρχές της άλλης εβδομάδες (γύρω στις 20 Ιουνίου) στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Ρέμπε έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τα θέματα του ΠΑΟΚ, έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, συν το τελευταίο με τον Ολυμπιακό κι έχει άποψη για την ομάδα, τις δυνατότητές της κι αυτά, που πρέπει να γίνουν…

Η επαφή του με την ιδιοκτησία, τους ανθρώπους της, και στελέχη της ομάδας είναι σχεδόν καθημερινή, έχει ενημερωθεί για όλα τα θέματα (σημαντικός ήταν στην αρχή και ο ρόλος του Βιεϊρίνια, με τον οποίο ο Ρέμπε δούλεψε στη Βόλφσμπουργκ κι έχουν καλή επαφή) και ο στόχος του -όπως είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ- είναι να είναι έτοιμος, την επομένη του τελευταίου αγώνα της σεζόν (είτε είναι στις 20 Ιουλίου, είτε την επομένη του τελικού κυπέλλου), για να παρουσιάσει τον βασικό άξονα της ομάδας του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21.

Ως αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, ο Ρέμπε είχε επαφές με πολλές μεγάλες ομάδες εκτός Γερμανίας, έχει κλείσει μεταγραφικές συμφωνίες με ΠΑΡΙ ΣΖ, Μαρσέιγ, Ίντερ, Μίλαν, Μονακό, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο, Φιορεντίνα, Άγιαξ, Λίβερπουλ κ.α., έχει πολύ μεγάλη ατζέντα, ενώ οι γνωριμίες και οι επαφές του χρειάστηκαν ήδη σε δύο τρεις περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι πόσο “ζεστός” είναι γι΄ αυτή την αποστολή, που αναλαμβάνει και είναι ξεκάθαρο ότι βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μια μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο, να συμμετάσχει στην ανάπτυξη ενός πρότζεκτ, που θα ανεβάσει και τις δικές του μετοχές. Ίσως είναι κι αυτός ο λόγος, που δεν ήταν σκληρός διαπραγματευτής στο οικονομικό και όπως λένε στην Τούμπα, για να προχωρήσει η συμφωνία, έκανε υποχωρήσεις.

Από τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου ήταν φανερό ότι ο ίδιος βρήκε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, αποδεχόμενος την πρόταση, που του έγινε.

“Είναι μια δυνατή ομάδα, ένας δυνατός οργανισμός, μπορούμε να κάνουμε πολλά και σπουδαία πράγματα μαζί”, είπε μεταξύ άλλων, σ΄ αυτές τις κουβέντες.

Ο Ρέμπε, ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ “ένα νορμάλ σπίτι”, κοντά στην πόλη, καθώς θα έρθει σε πρώτη φάση χωρίς τη σύζυγό του (δεν έχουν παιδιά), η οποία για την ώρα δεν θέλει να αφήσει τη δουλειά της στη Γερμανία (είναι φοροτεχνικός).

Πηγή: FORZA

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωσε Τάισον ο Λουτσέσκου!

Η επιθυμία για παραμονή του Βραζιλιάνου, η αναγνώριση και ο Βιεϊρίνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Mεταξύ άλλων, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με σκορ 3-0, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν περίμενε ο ίδιος στην αρχή της σεζόν πως ο Τάισον θα είχε τόσο ενεργό ρόλο στην ομάδα αλλά και τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά και το κατά πόσο είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους "μικρούς" του Δικεφάλου, με την αθλητικότητά και τη γενικότερη εικόνα του.

Η απάντηση του Ρουμάνου προπονητή; "Πέρσι τον χειμώνα μου ο Τάισον μου προτάθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη και αμέσως είπα ναι. Απάντησα ναι, γιατί ξέρω τι παίκτης είναι, τι ποιότητα έχει και την θέληση που έχει για να παίζει. Τον γνωρίζω γιατί τον είχε παίκτη ο πατέρας μου, γνώριζα την αγάπη του για το άθλημα και για την προπόνηση.

Χρειάστηκε χρόνο για να μεταβεί από το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής στο ελληνικό, ενώ είχε και έναν τραυματισμό. Όταν άρχισε να προσαρμόζεται, έδειξε και την τεράστια ποιότητα του. Παίζει ένα απίστευτο ποδόσφαιρο. Όσο για το αν μπορεί να γίνει παράδειγμα, αυτός και ο Αντρέ είναι πάντα ανάμεσα στους νέους παίκτες και δεν ξέρω αν ο Τάισον και ο Αντρέ είναι αυτοί οι... νέοι ή οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης. Καμιά φορά είναι και το ανάποδο. Έχουν ψυχή νέων παιδιών ο Τάισον και ο Αντρέ και είναι πολύ σημαντικοί για το γκρουπ που έχουμε φτιάξει".

Ερωτηθείς δε στη συνέχεια για το αν θα ήταν σημαντικό για την ομάδα η ανανέωση του συμβολαίου του Τάισον; "Δεν ξέρω τι να σας πω για την ανανέωση του Ταισον. Παίζουμε ανά τρεις μέρες, κάθε μέρα έχουμε πολλή δουλειά. Ξυπνάω πέντε το πρωί για να αναλύσω τα παιχνίδια. Η διοίκηση γνωρίζει τι θέλω και τι πρέπει να κάνει και με το θέμα του Τάισον. Αν αρχίσουμε να χάνουμε την συγκέντρωση μας με διάφορα άλλα θέματα τότε θα χάσουμε αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Πρέπει να προστατεύσω την δουλειά που κάνουμε. Ξέρω πάρα πολύ καλά πως αν παρεκκλίνεις είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση. Καταλαβαίνω την ανάγκη των δημοσιογράφων για θέματα, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Αν με ρωτάτε όμως για το αν ο Τάισον πρέπει να είναι εδώ, τότε θα σας πω ότι ναι, πρέπει να είναι. Ο Ταισον είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, ο αγαπημένος της εξέδρας, είναι χαρούμενος εδώ".

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου στο παρακάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα έπρεπε να βάλουμε και άλλα γκολ»

O Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νίκη κόντρα στη Λαμία αλλά και μεταγραφές!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ικανοποιημένος από τη νίκη, τη νοοτροπία των παικτών του και την ενέργεια που αυτοί έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας αρχικά:

"Περίμενα να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και έπρεπε να τις εκμεταλλευτούμε. Όταν σου δίνονται αυτές οι ευκαιρίες, πρέπει να τις κάνεις γκολ. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που φέτος έχει παίξει πολύ καλά και έχει δημιουργήσει προβλήματα, εμείς προερχόμασταν από ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς στην Φρανκφούρτη αλλά δείξαμε καλή νοοτροπία και είχαμε την σωστή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Πήραμε μια νίκη στη Γερμανία που θα μπορούσε να φέρει προβληματισμούς, αλλά ήταν μια πραγματικά πολύ καλή στάση από τους παίκτες σήμερα. Η νίκη μας σήμερα είναι απολύτως λογική γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς".

Σε ότι αφορά το γεγονός πως οι σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει τα 10 από τα 51 γκολ της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη; "Θα σας πω ότι τα άλλα 41 γκολ τα έχουν βάλει παίκτες μας επίσης. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, ο στόχος είναι να μπει μέσα στο γήπεδο να παίξει καλά, να κερδίσει και να βάλει γκολ. Αν οι άλλοι έχουν βάλει 41 γκολ σημαίνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά και οι επιθετικοί επίσης. Γιατί τα γκολ προέρχονται και από ενέργειες των επιθετικών που δημιουργούν χώρους με τις κινήσεις τους. Έχουν συμμετοχή στα γκολ όλοι οι παίκτες και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί οι επιθετικοί μας βοηθάνε φτιάχνοντας χώρους για τους άλλους. Είναι μια τεράστια δουλειά τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν δεν την έχουμε, έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά οι επιθετικοί μας και δεν κρίνονται μόνο από τα γκολ τους".

Μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος προπονητής ρωτήθηκε για το τι είπε στον Κωνσταντέλια μετά τη λήξη του αγώνα αλλά ο ίδιος... απέφυγε να το εκμυστηρευτεί, λέγοντας πως "αφορούσε κάτι για τα επόμενα ματς, οπότε δεν θα σας πω, αν ήταν κάτι άλλο θα σας το έλεγα", ενώ σε ότι αφορά το αν υπάρχει κάτι που τον ανησυχεί ή κάτι που επιδέχεται βελτίωσης, σε μία περίοδο όπου όλα για τον ΠΑΟΚ πηγαίνουν καλά, αποκρίθηκε:

"Έχει να κάνει με το θέμα το πνευματικό, το πώς θα πηγαίνουμε από το ένα ματς στο άλλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μέσα σε 11 μέρες έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Είχαμε αυτό το ματς με την Άιντραχτ, τώρα παίξαμε με την Λαμία, παιχνίδια που το καθένα τους σε κάνουν να ξοδεύεις πολύ πνευματική ενέργεια. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό, πρέπει να ξεχνάμε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί κιόλας.

Πήραμε μεγάλη χαρά στην Φρανκφούρτη και έπρεπε να βρούμε ισορροπία. Και τώρα με την Λαμία πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε τη νίκη και να αφοσιωθούμε στο ματς της Πέμπτης σε μια διοργάνωση που θέλουμε να φτάσουμε και πάλι στον τελικό. Η ομάδα βήμα βήμα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή γιατί μεγαλώνει ο βαθμός προσαρμογής των νέων παικτών. Όλη αυτή την περίοδο έχουμε δύσκολα παιχνίδια και η χημεία μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση όλο αυτό, με τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και το κλίμα που υπάρχει. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που συμμετέχουν σε όλο αυτό που κάνουμε φέτος. Είχαμε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά".

Αναφορικά δε με το κομμάτι της συζήτησής του με τον Ιβάν Σαββίδη που σχετίζεται με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και το αν ο ίδιος θέλει ενίσχυση του ρόστερ ή είναι ευχαριστημένος με το υπάρχον;  "Είστε εσείς ευχαριστημένοι από το υπάρχον ρόστερ; Αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, τότε θα είναι καλό για εμάς. Αν υπάρξει κάτι καλύτερο θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αν έχουμε πιθανότητα να βρούμε ικανούς παίκτες για να κάνουν αναβάθμιση στο ρόστερ, τότε θα θέλαμε να το κάνουμε" υπογράμμισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε…»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή στην κάμερα της NOVA.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ευχαρίστησή του για τα πεπραγμένα των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και τον προβληματισμό για το γεγονός πως η ομάδα πρέπει να μετουσιώνει σε γκολ την πληθώρα των ευκαιριών της εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το ματς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για την πετυχημένη μετάβαση της ομάδας από ευρωπαϊκό σε ελληνικό ματς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών, ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, πρέπει να τις κάνεις γκολ. Η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδό της στα play-off»

Για τον πρώτο γύρο της λίγκας: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας την κατάσταση που θα βρισκόμασταν σήμερα. Αυτό ισχύει μόνο για σήμερα, από αύριο πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο: «Χρειάζεται χρόνο για να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του, να αναπτύξει γρηγορότερο ρυθμό, δεν είναι εύκολο απουσιάζοντας να επανέλθεις σε αυτό το σημείο. Είναι τοπ ποδοσφαιριστής όπως ξέρουν όλοι ο Μάρκους, δεν χρειάζεται πίεση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ