Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε πρώτη φάση, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στη Λίγκα, μιας και πριν από λίγο δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της, χωρίς σε αυτές να υπάρχει η ποινή του Παναθηναϊκού η οποία προφανώς πάει για Δευτέρα.

Σταύρος Κόλκας

Σε πρώτη φάση, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λίγκας, τιμωρούνται ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο γυμναστής της ομάδας Πέταρ Μολκάνοβιτς, οι οποίοι είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα – έκτρωμα του διαιτητή Κομίνη. 

Αναλυτικά

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Π.Κωνσταντινίδη (εκπρόσωπο), PETAR MILCANOVIC (γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π.Κωνσταντινίδη και PETAR MILCANOVIC στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11 παρ. 1, 2 και 3, σε συνδυασμό και με τα άρθρα 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι και 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ:

Επιβάλλει στον Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Επιβάλλει στον P. MILCANOVIC τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

Καθορίζει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ. (Αγώνας της 17-05-2017 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο επίσης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 3592/17/1027935 από 22-5-2017 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2  περ. α΄, δ΄, και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄εδ. α΄ και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ:

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων (6.500,00) ευρώ. (Αγώνας της 21-5-2017 με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)            

Η Λίγκα, έβγαλε συμπληρωματική ενημέρωση αναφέροντας πως οι υπόλοιπες αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Ντέλιας» το έφερε στα ίσια!

Δεύτερο γκολ του νεαρού στο ματς – Ασίστ ο Σαμάτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ με τον Βίντα που έκανε το 1-2 στο 75'.

«Αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια.

Εκεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπιασε του σουτ και έκανε το 2-2 στο 81' πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στο σημερινό ματς!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή από… δώρο (vid)

Από φάουλ που υπέδειξε ο Σρέντερ το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από ένα φάουλ που καταλόγισε ο Σρέντερ σε βάρος του Κουλιεράκη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον Σβαμπ στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα προς την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά στη συνέχεια της φάσης τον Βίντα να σκοράρει από κοντά για το 1-2 στο 75'.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok2.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ