Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στροφή στον ΟΦΗ

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, το πρωτάθλημα μπαίνει σε πρώτο πλάνο και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από σήμερα ουσιαστικά, την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Στροφή στον ΟΦΗ

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, θα βρεθούν στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία, για να ξεκινήσουν τη δουλειά με φόντο τους Κρητικούς.

Χθες ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και μένει να φανεί αν θα είναι σήμερα διαθέσιμος, με τον Πορτογάλο τεχνικό παράλληλα να καταστρώνει τα πλάνα του.

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή ο Φερέιρα, ο Μάτος έχοντας “φρεσκαριστεί” αναμένεται να επιστρέψει στα δεξιά, ενώ κατά τα άλλα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι σκέψεις του Πορτογάλου και οι τελικές επιλογές του για το ματς με τον ΟΦΗ, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός των Κρέσπο και Ζαμπά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή για Αστέρα! (pic)

Αυτούς επέλεξε ο Αλέσιο Λίσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Aktor στο γήπεδο της Τούμπας στις 19:00.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πρoπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία,  με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά σε αμυντική και επιθετική τακτική.

Έμφαση δόθηκε επίσης στις στατικές φάσεις, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Πέλκας και Μιχαηλίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο  Τομ Λουσέ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Με το τέλος της προπόνησης, ο Αλέσιο Λίσι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα:

Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Μπαλομένος, Κένι, Ελουστόντο, Χατζηδιάκος, Κόστα, Μπαταούλας, Γιαννούλης, Μπάμπα, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δια πυρός και σιδήρου» ο Ολυμπιακός

Τρίποντο στο τέλος με τον Μάρτινς για την ομάδα του Αλγουαθίλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς με 2-3, σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Η Κηφισιά ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα(16 τελικές έναντι 14), χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με τον Ορτέγα να είναι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλγουαθίλ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στα 20 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος με τον Ρόκα, και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο

Η ομάδα του Λέτο συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, μείωσε στο 80 με τον Εμπουλά και ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Σόουζα, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Πόμπο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τη νίκη στο 950 λεπτό με πλασέ του Μάρτινς. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Έσε, με τον Τσέτσιλα να μη καταλογίζει κάτι και να λήγει το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις

Κηφισιά: Ραμίρεζ, Πόμπο, Αντόνισε, Μπένι, Ρουκουνάκης, Αμπάντα, Βαν Αιμα, Σαγάλ, Ζολιμπουά, Μάνσο, Χριστόπουλος.

Ολυμπιακός: Ορτέγκα, Πέντερσεν, Ρέτσος, Πιρόλα, Τικνιζάν, Πουέρτα, Φρόιλερ, Ζότα Σίλβα, Τσικίνιο, Ρόκα, Γιάρεμτσουκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τούμπα χωρίς Μπαρτόλο ο Αστέρας

Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Αργεντινός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Χουλιάν Μπαρτόλο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Aktor, καθώς ο έμπειρος Αργεντινός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Άντριαν Ριέρα.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων:

Παπαδόπουλος, Κριαράς, Χατζηεμμανουήλ, Χρυσόπουλος, Μπουζούκης, Μακέντα, Έντερ, Κετού, Τσίκο, Μπρόρσον, Ορόθκο, Καλτσάς, Κουρμπέλης, Γκέζος, Κώτσιρας, Μέντεθ, Σίλβα, Ρικαρντίνιο, Παπακανέλλος, Δεληγιαννίδης, Λάσκαρης, Κιμπιόκα, Πέρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ