Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ημέρα του Γλύκου

Μπορεί ένας σημαντικός τραυματισμός να τον έχει απομακρύνει από το αγωνιστικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Παναγιώτης Γλύκος παραμένει στο ασπρόμαυρο ρόστερ, αποτελώντας μία έμπειρη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα.

Attackερ

Η ημέρα του Γλύκου

Η ημέρα είναι ιδιαίτερη για τον Έλληνα γκολκίπερ, καθώς συμπληρώνει 32 χρόνια ζωής, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του εύχεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, προχωρώντας σε ένα σχετικό αφιέρωμα της αγωνιστικής του πορείας στον χρόνο.

Χρόνια πολλά και από εμάς στο PAOK24 Παναγιώτη.

Αναλυτικά:

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη
Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 32, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι γεννημένος στο Βόλο, με καταγωγή από τη γειτονική Σκόπελο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 17 ετών και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Είναι από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου από την Γ’ στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ του 2007 κι εκεί τον βλέπει ο ΠΑΟΚ και τον αποκτά ως μια επένδυση για το μέλλον.

Μετά από δύο χρόνια και μετά το ντεμπούτο του με την 1η ομάδα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 23 ετών σε αγώνα με τον Θρασύβουλο, αποφασίζεται το καλοκαίρι του 2009 να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Παραμένει για έξι μήνες στην πρώτη του ομάδα δίχως να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε και επιστρέφει για να ξαναδοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2010 στον Αγροτικό Αστέρα, όπου έχει ραντεβού με την ατυχία, καθώς στην προθέρμανση πριν τον πρώτο του αγώνα τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και χάνει τη σεζόν.

Επιστρέφει στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2011 και σταδιακά καταφέρνει από τρίτος τερματοφύλακας να πάρει φανέλα βασικού κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πρώτα του Λάζλο Μπόλονι κι έπειτα των Γιώργου Δώνη, Χουμπ Στέφενς. Το καλοκαίρι του 2013 δέχεται και την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος, για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ εναντίον Λετονίας και Λιθουανίας, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί. Το ντεμπούτο του γίνεται στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ τον βοηθούν να κερδίσει μια θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου αγωνίζεται ως αλλαγή στο ιστορικό παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, στο οποίο η Ελλάδα κερδίζει την πρόκριση στους 16 του κόσμου. Μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες δύο σεζόν βρίσκει χρόνο, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού, ξεπερνάει τις 100 συμμετοχές με τον Δικέφαλο και την σεζόν 2016-17 παίρνει την φανέλα του βασικού και πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όντας κομβικός στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ατυχία του χτυπάει για μία ακόμα φορά την πόρτα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν σε μία προπόνηση τραυματίζεται σοβαρά. Ο Παναγιώτης όμως σαν μαχητής που είναι δεν το βάζει κάτω και καταφέρνει να επιστρέψει. Μάλιστα το καλοκαίρι στην προετοιμασία μετά από 14 μήνες παίρνει χρόνο συμμετοχής σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νόρτζελαντ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμαστείτε! Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το τηλεοπτικό Football Factory!

Ανάλυση και συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το "Football Factory" υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ