ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Εξαιρετικές εμφανίσεις
Την ευκαιρία να γεμίσουν εμπειρίες είχαν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ.
Οι ομάδες Κ10 και Κ11 του “Δικεφάλου” βρέθηκαν στην Στουτγκάρδη, συμμετέχοντας σε τουρνουά, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Την πέμπτη θέση του Domino’s Cup της Στουτγάρδης (συμμετείχαν 60 ομάδες) κέρδισε η Κ11 του ΠΑΟΚ, η οποία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Σάλκε στην προημιτελική φάση (1-1 η κανονική διάρκεια). Το σημαντικό για τον Δικέφαλο είναι ότι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά δίχως ήττα σε κανονική διάρκεια αγώνα, ενώ πέτυχε 24 γκολ και δέχτηκε μόνο ένα. Το τρόπαιο κέρδισε η Μπόχουμ.
Η Κ10 κατετάγη 15η ανάμεσα στις 40 ομάδες που συμμετείχαν στο Orthopaedicos Cup της Στουτγάρδης. Ενα βήμα από τους «8» του τουρνουά έχασε 1-0 από την Λα Κορούνια, η οποία στον τελικό ηττήθηκε 2-1 από την Νυρεμβέργη.
Την αποστολή της Κ11 του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Καλιόγλου Τρύφων, Ρομάνο Τιάγκο, Μάγης Μάκης, Πανικίδης Ευστάθιος, Χατσίδης Δημήτριος, Τζίμας Στέφανος, Τέλλος Γεώργιος.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Παπαγεωργίου.
Την αποστολή της Κ10 του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Ατρείδης Κωνσταντίνος, Πουρλιοτόπουλος Ευάγγελος, Δαμδούμης Κωνσταντίνος, Πάνος Αθανάσιος, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Καρακώστας Πέτρος, Ανδρεάδης Πασχάλης, Κοσίδης Γεώργιος, Ντούνγκα Μπέντρι, Ελευθεριάδης Βασίλειος, Γουρίδης Κωνσταντίνος, Χατζηβασιλείου Ραφαήλ.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αλέξης Τασούλης και Σπύρος Κουλούρης”.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Αλέσιο Λίσι μετρά τις απουσίες των Μιχαηλίδη, Πέλκα και Λουσέ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή των «μικρών» που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα βάση κανονισμού.
Ο Δικέφαλος προσέρχεται στο ντέρμπι σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμενος να βελτιώσει την απόδοσή του, να περιορίσει τα λάθη, και να πάρει μια νίκη, η οποία εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη διαδικασία του Κυπέλλου, θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση του γκρουπ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παραιτήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε
Η κοινή απόφαση μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι
Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την αιώνια αντίπαλο Γαλατασαράι με 2-1, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ισμαήλ Καρτάλ στον πάγκο της ομάδας.
Η Φενέρ βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, με τον Καρτάλ να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.
Ο Καρτάλ αποχωρεί μόλις μετά από πέντε μήνες, με απολογισμό 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο, την οποία διέλυσε με 2-6.
Η ομάδα του Γκατούζο παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, μετατρέποντας σε μονόλογο το παιχνίδι.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τέιλορ, για να έρθει η ισοφάριση με τον Θόρστβεντ στο 7. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με τους Ίσακσεν στο 13, και Φλοριάνι ένα λεπτό αργότερα.
Ο σκόρερ της Σασουόλο αποβλήθηκε στο 31, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Εσπόζιτο στο 43.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μόνο Λάτσιο, με τον Τζακάνι να γράφει το 2-4 στο 44, και τον Νόσλιν με δύο γκολ σε 55 και 65, να ολοκληρώνει το σκορ.
Μάλιστα, η Λάτσιο έχασε και δύο πέναλτι, καθώς ο Τουράτι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τζακάνι στο 50 και Φρατέζι στο 61.




