ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δεν ξεμπλέκει εύκολα ο Κάτσε
Μπορεί η επίμαχη σελίδα θαυμαστών του Κάτσε, με τις προκλητικές δημοσιεύσεις μετά το ματς με τη Σερβία, να έχει ήδη «κατέβει» από το Facebook, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δύσκολα θα απαλλαγεί από το Εθνικιστικό ντελίριο που συνεχίζεται γύρω του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ: Ο Τσονάκας σε συνέδριο για φυσική κατάσταση!
Δίπλα σε κορυφαία ονόματα ο γυμναστής του ΠΑΟΚ

Στο διήμερο 4-5 Ιουνίου θα λάβει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως, το 2nd Football 360 Summit. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, θα υπάρξει και ενότητα για την φυσική κατάσταση.
Ενότητα για την οποία θα μιλήσει και ο Γιώργος Τσονάκας του ΠΑΟΚ, σε μία χρονιά κατά την οποία ο Δικέφαλος χρειάστηκε να δώσει 59 παιχνίδια για 3 διοργανώσεις.
Η συνεισφορά του Τσονάκα στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά με τόσα πολλά παιχνίδια, είναι φυσικά μεγάλη, γι αυτό και κλήθηκε να μιλήσει στο εν λόγω συνέδριο.
Δείγμα της αξίας του συνεδρίου, αποτελεί το γεγονός πως μαζί με τον Τσονάκα, θα μιλήσει και ο Ρέιμοντ Φερχάιγεν, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της φυσικής κατάστασης, αλλά και οι προπονητές φυσικής κατάστασης Παρασκευάς Πολυχρονόπουλος, των Ρέιντζερς, και Peter Catteeuw, της Αντβέρπ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λουτσέσκου: «Το Conference League είχε πιο δυνατές ομάδες από το Europa»
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, σε μέσο της πατρίδας του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την επιστροφή του στην πατρίδα παραχώρησε δηλώσεις για την σεζόν του με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη ρωτήθηκε για την διοργάνωση του Conference League, με αφορμή τον τελικό, στην οποία έφτασε μέχρι τους "8" με τον Δικέφαλο.
«Το Conference League είχε πολύ δυνατές ομάδες στα προημιτελικά, πιο δυνατές από αυτές του Europa League. Ακόμη και ο τελικός είναι ανάμεσα σε πιο ισχυρές ομάδες από αυτόν του Europa» ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε:
«Στην αρχή δεν ήταν τόσο δημοφιλής διοργάνωση, αλλά στην πορεία έφερε πολύ δυνατές ομάδες στην πρώτη γραμμή. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ο τελικός....θα πόνταρα στην Ρόμα, αλλά και η Φέγενορντ μπορεί να κάνει την έκπληξη με τον τρόπο που παίζει».

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Ζοσέ Μπότο συναντήθηκε με την Μπεσίκτας.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοσιογράφος επικαλείται αποκλειστικές και προσωπικές του πληροφορίες, χωρίς να διευκρινίζει τον λόγο της συνάντησης των δύο πλευρών.
Για την ώρα δεν υπάρχει επισήμως κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση του ραντεβού, κάτι το οποίο αναμένεται να φανεί το προσεχές διάστημα και αν τελικά ισχύει, να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της επαφής των δύο πλευρών.
https://twitter.com/Ekremkonur/status/1529093462955540483?s=20&t=bY9MLIraSrw2g_Ri6I3utw
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!