Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που έπαιξαν οι μεταγραφές;

Πλήρης αναφορά για τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας των τριών παικτών. Των δύο που υπέγραψαν και του ενός που (λογικά) υπογράφει

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Που έπαιξαν οι μεταγραφές;

Ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει δύο μεταγραφές και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος και για την τρίτη. Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι δεδομένα οι Μάτος και Σάκχοφ, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση για τον Τζαλμά Κάμπος.

Επειδή πολλά αναφέρονται για τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά, αλλά και τις θέσεις που παίζουν αυτοί οι παίκτες, μπορούμε να δούμε τι ακριβώς έκαναν και που έπαιξαν στα τελευταία δύο χρόνια.

Για παράδειγμα ο Μάτος…

Ο Βραζιλιάνος στη σεζόν που πέρασε είχε 29 συμμετοχές με τη Ντνιέπρ. Στις 28 ήταν βασικός. Στις 18 από αυτές ξεκίνησε ως αριστερό μπακ! Μόνο τέσσερα ματς έκανε ως δεξί μπακ! Άλλα πέντε ξεκίνησε ως δεξί χαφ και ένα στα αριστερά του κέντρου!

Που έπαιξε ο Σακχοφ…

Ο 26χρονος Ουκρανός είχε φέτος 16 συμμετοχές. Στις 13 ήταν βασικός. Στα δέκα ματς και στο 4-2-3-1 της Ντνιέπρ έπαιξε ως αμυντικός μέσος. Σε τρία έπαιξε ως δεκάρι!

Πέρυσι είχε 34 παιχνίδια. Στα 20 ήταν βασικός. Σε 14 αγωνίστηκε ως επιθετικό χαφ και στα έξι ως αμυντικό.

Ο Τζαλμά δεν υπέγραψε ακόμη, αλλά αξίζει να δούμε την δική του πορεία.

Ο Αγκολέζος έπαιξε φέτος σε 28 ματς της Γκεντσλερμπιλιγκί. Στα 27 ήταν δεξί εξτρέμ!

Πέρυσι και σε 32 ματς στη Κόνιασπορ, είχε 19 ματς ως δεξί εξτρέμ, 11 ως αριστερό και άλλα δύο ως σέντερ φορ!

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της πορείας των παικτών και φυσικά των δυνατοτήτων τους…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… απλόχερος Ζίβκοβιτς

Συνεχίζει να μοιράζει γκολ ο Σέρβος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.

Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.

Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.

Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική

Σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε την Πέμπτη (29/10).

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος Elabet αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα του Περιστερίου αναρριχήθηκε στην 5η θέση.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 0-1
Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 0-2

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μαρκό - Ολυμπιακός 0-2
Νέστος Χρυσούπολης - Καλαμάτα 0-2
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Βόλος Elabet-Ατρόμητος 1-3

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός – 9 βαθμοί (9-2) | 3 αγώνες
2. Παναθηναϊκός - 9 βαθμοί (5-1) | 3 αγώνες
3. ΠΑΟΚ – 7 βαθμοί (4-1) | 3 αγώνες
4. ΑΕΚ – 6 βαθμοί (11-4) | 3 αγώνες
---------------------------------------------------
5. Ατρόμητος – 6 βαθμοί (4-2) | 3 αγώνες
6. Καλαμάτα – 5 βαθμοί (5-3) | 3 αγώνες
7. ΟΦΗ – 4 βαθμοί (3-0) | 2 αγώνες
8. Αστέρας AKTOR – 4 βαθμοί (4-3) | 3 αγώνες
9. Κηφισιά - 4 βαθμοί (4-4) | 3 αγώνες
10. Άρης – 4 βαθμοί (3-3) | 3 αγώνες
11. ΑΕΛ – 4 βαθμοί (2-5) | 3 αγώνες
12. Νίκη Βόλου - 3 βαθμοί (1-4) | 3 αγώνες
-------------------------------------------------
13. Βόλος Elabet – 1 βαθμός (5-8) | 3 αγώνες
14. Μαρκό – 1 βαθμός (2-5) | 3 αγώνες
15. Νέστος Χρυσούπολης – 0 βαθμοί (0-7) | 3 αγώνες
16. Πανσερραϊκός – 0 βαθμοί (1-10) | 3 αγώνες

Η 5η αγωνιστική (2/12/26)

Άρης - Πανσερραϊκός
Ατρόμητος - Νέστος Χρυσούπολης
Καλαμάτα - ΠΑΟΚ
Κηφισιά - ΑΕΛ
Νίκη Βόλου - Μαρκό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Βόλος
ΑΕΚ - Αστέρας AKTOR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχαηλίδης: «Στιγμή περηφάνιας!»

«Η οικογένεια Σαββίδη μου έδειξε ότι με θέλει εδώ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έως το 2030 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έως το 2030. Είναι μια στιγμή περηφάνιας για μένα. Είναι τεράστια χαρά να αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες του.

Προφανώς, έχω οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο, κάτι που έχει τεράστια σημασία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που μου έδειξε ότι με θέλει εδώ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να καταφέρουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ