Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αν έδινε το πέναλτι στον Μάτος…"

Στον ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται έντονα για το σπρώξιμο στον Λέο Μάτος στο 68ο λεπτό του αγώνα, κάνοντας λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε από τον Κατσικογιάννη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Αν έδινε το πέναλτι στον Μάτος…"

Στο 68′, ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία της Λάρισας και ο Ρέντζας έσπρωξε τον Μάτος, που ήταν σε πλεονεκτική θέση, με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει “παίζετε”, προκαλώντας την “έκρηξη” των “ασπρόμαυρων”.

“Δυστυχώς υπήρξε ένα πέναλτι με κόκκινη κάρτα επίσης, όταν ο Μάτος δέχθηκε ένα σπρώξιμο και κλωτσιά από πίσω, δύο μέτρα μπροστά από την εστία, με την μπάλα μπροστά του έτοιμος να τη βάλει στην εστία. Ο διαιτητής δεν το είδε και το σκορ πιθανόν να ήταν 2-0 υπέρ μας αν το έδινε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι. Έχω δει να δίνονται πέναλτι που δεν είναι, αλλά σήμερα είναι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να στέκεται, όντας φανερά εκνευρισμένος, στη συγκεκριμένη φάση.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και τοποθετήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας:

Το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη αν στο 68′ ο διαιτητής Κατσικογιάννης υποδείκνυε καθαρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέντζα πάνω στον Μάτος”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ