Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικό του!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Δικό του!

Ο Κλάους πέτυχε τα δύο γκολ που “χάρισαν” στον “Δικέφαλο” ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στα πλέι οφ, φτάνοντας τα 101 συνολικά στην καριέρα του, με τον κόσμο να του δίνει το βραβείο του Fans Man of the Match.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δύο τέρματα οδήγησε την ομάδα του στην νίκη επί του Πανιώνιο και οι φίλοι του paokfc.gr τον ανέδειξαν σε Fans Man of the Match της αναμέτρησης της 4η αγωνιστικής των Play Offs της Super League.

Η ομάδα του Ίβιτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με δύο στόχους. Αφενός να πάρει τους τρεις πόντους κόντρα στον Πανιώνιο, αφετέρου να το κάνει όσο πιο εύκολα και…ξεκούραστα γίνεται. Ο στόχος επετεύχθη και με δύο γρήγορα γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα και διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο της αναμέτρησης χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από τους Κυανέρυθρους.

Ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης . Ο φορ του Δικεφάλου πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και κλείδωσε μία πολύτιμη νίκη που κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας των Play Offs. Η μέρα αυτή θα μείνει αξέχαστη στον αρχηγό, ο οποίος έφτασε τα101 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans’ Man of the Match ο Κλάους σάρωσε συγκεντρώνοντας το 64,07% των ψήφων του κοινού. Ο αρχηγός κατάφερε να πάρει το σχετικό βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα καθώς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος και για το παιχνίδι κόντρα στους Κυανέρυθρους στην Νέα Σμύρνη. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Γκόικο Τσίμιροτ , ο οποίος πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση, όντας μάλιστα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος του Δικεφάλου.

Ο Αθανασιάδης για την εμφάνισή του αναδείχθηκε και Vodafone MVP του αγώνα από τους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας τόσο για την νίκη όσο και για το ιστορικό του επίτευγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ