ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Ήταν μία άρρωστη κατάσταση…»
Οι δηλώσει του Σουηδού που περνάει καλύτερα στην πρωτοπόρο της Δανίας, Κοπεγχάγη
Ο Ρόμπιν Όλσεν παίζει στη Κοπεγχάγη που ως πρωτοπόρος κέρδισε χθες την τρίτη του πρωταθλήματος Άαλμποργκ με σκορ 6-2.
Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, ο Όλσεν μίλησε για την επιστροφή του στη Σκανδιναβία, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ελλάδα.
«Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στα δύο κράτησα το μηδέν».
Εξηγώντας την αλλαγή στη ζωή του λέει ότι οι γονείς του ζουν στη Κοπεγχάγη και από ποδοσφαιρική άποψη όλα είναι καλύτερα εκεί.
«Είναι πιο εύκολο και να επικοινωνήσω εδώ. Στη Σκανδιναβία ο ένας ακούει τον άλλο καλύτερα. Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα όπως τα θέλουν. Ειδικά για μένα που κρίνομαι πιο αυστηρά».
Συνεχίζοντας ανέφερε και μία εμπειρία του που φαίνεται ότι του έμεινε χαραγμένη στο μυαλό: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά και με τους υποστηρικτές. Μετά από έναν αγώνα στην Ελλάδα μία ομάδα οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Ήταν μία άρρωστη κατάσταση Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εδώ».
Ο Όλσεν μίλησε και για την απομάκρυνση των Άρνεσεν και Τούντορ: «Ό λόγος είναι προφανώς ότι η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά. Υπάρχει μεγάλη πτώση».
Και έκλεισε με την τωρινή του κατάσταση: «Είναι ωραίο να είσαι σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον και σε μία ομάδα που βιώνει την επιτυχία όλο το χρόνο. Έτσι επικεντρώνεσαι σε σωστά πράγματα».
Ο Όλσεν κάνει λόγο και για την εθνική του ομάδα, όπου ελπίζει να παραμείνει ενεργός τουλάχιστον στις κλήσεις, μια και προς το παρόν δεν έχει παίξει ιδιαίτερα.
Η προσοχή είναι στραμμένη στους αγώνες του Κυπέλλου αυτές τις ημέρες και την ίδια στιγμή, έγιναν γνωστοί οι ορισμοί για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Στο παιχνίδι της Τούμπας, διαιτητής θα είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας, με βοηθούς τους Ισίδωρο Αρμακόλα και Αθανάσιο Κλεπετσάνη.
Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Κόκκινος και στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης και Φώτιος Πολυχρόνης.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο 31 Οκτωβρίου
Κηφισιά-Ολυμπιακός (19:00)
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας
Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας, Βασίλειος Μωυσιάδης
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
AVAR: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Κυριακή 1 Νοεμβρίου
Λεβαδειακός – Άρης (17:00)
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος, Θωμάς Βαλιώτης
4ος: Βασίλειος Φίτσας
VAR: Δημήτριος Μόσχου
AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (18:00)
Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Βοηθοί: Ζωή Παπαδοπούλου, Χρήστος Μητροφάνης
4ος: Ελευθέριος Κατόπης
VAR: Μελέτιος Γιουματζίδης
AVAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος
ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR (19:00)
Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
Βοηθοί: Ισίδωρος Αρμακόλας, Αθανάσιος Κλεπετσάνης
4ος: Γεώργιος Κόκκινος
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης
AVAR: Φώτιος Πολυχρόνης
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)
Διαιτητής: Σβεν Γιαμπλόνσκι
Βοηθοί: Έντουαρντ Μπάιτινγκερ, Ντόμινικ Καρλ-Έουγκεν Σάαλ
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Γιόχαν Πφάιφερ
AVAR: Άρνε Άαρνινκ
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
Ατρόμητος-Βόλος (18:00)
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου, Αργύριος Ντάβελας
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος
AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Καλαμάτα-Ηρακλής (19:30)
Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Τρύφωνας Πετρόπουλος
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Δημήτριος Μόσχου
AVAR: Μιχαήλ Ματσούκας
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Aktor αποτελεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος, πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του Αστέρα και τη διοίκηση για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα. Ανέλαβα την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή της και μαζί με τους συνεργάτες μου προσπάθησαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα σκληρά, χωρίς φόβο, με συνέπεια και με στόχευση πάντα το καλό της ομάδας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους του οργανισμού του Αστέρα για τη συνεργασία. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε καλό στη συνέχεια, ασφαλώς και θα παρακολουθώ την ομάδα και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της", ανέφερε σε δήλωσή του ο Έλληνας προπονητής, με τον Αστέρα να σημειώνει:
"Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Αντωνόπουλο.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο για την αφοσίωσή του και την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.
Η συνεργασία ολοκληρώνεται και με τον συνεργάτη του προπονητή, κ. Βαγγέλη Ντίσιο, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας".
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
“Χρέος μας να διαφυλάξουμε τις αξίες για τις οποίες αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας”
Το ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη και πολύ σημαντική για όλους τους Έλληνες κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:
"Ένα ιστορικό ΟΧΙ, διαχρονικό σύμβολο ενότητας, αντίστασης και εθνικής υπερηφάνειας και μια διαρκής υπενθύμιση για το χρέος να διαφυλάξουμε τις αξίες για τις οποίες αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας, υπερασπιζόμενοι με θάρρος και αυταπάρνηση την πατρίδα και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!".




