ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πίζι: «Έχουμε ποιότητα ως μονάδες αλλά πρέπει να δείξουμε ποιότητα ως σύνολο»
Η αναφορά του Πορτογάλου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Ο Πίζι εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα, δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου. Ο 30χρονος Πορτογάλος στάθηκε στην αλλαγή προπονητή, στους νέους συμπαίκτες αλλά και στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση. Αναλυτικά όσα σημείωσε ο Πίζι:
Για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα:
«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Μας έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές διότι είναι παίκτες με ποιότητα. Είναι δουλειά όλων εμάς που είμαστε στην ομάδα να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρήγορα στο νέο τους περιβάλλον».
Για τη νέα αλλαγή προπονητή:
«Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Έχουμε δουλέψει πάνω στη φιλοσοφία του προπονητή, έχουμε δώσει κάποια φιλικά για να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά και τώρα θα πρέπει να τα εφαρμόσουμε και εδώ…»
Για τον βαθμό ετοιμότητας έναντι του ΠΑΟΚ:
«Θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα. Έχουμε αναλύσει τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για το αν η ατομική ποιότητα της Μπενφίκα φτάνει για να νικήσει τον ΠΑΟΚ:
«Έχουμε ποιότητα ως μονάδες αλλά θα πρέπει πάνω από όλα να έχουμε ποιότητα ως σύνολο διότι αυτό κάνει τη διαφορά, δεν φτάνει η ατομική ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε ομαδικότητα για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ».
ΕΥΡΩΠΗ
Ο Μοντιέλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση
Η καταγγέλουσα, είναι ένα νεαρό μοντέλο που είχε σύντομη σχέση με τον Μοντιέλ

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ, οι Αργεντινοί διεθνείς συγκεντρώθηκαν ξανά, με την ευκαιρία των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε η «αλμπισελέστε» αυτόν τον μήνα.
Μάλιστα, στον τελευταίο φιλικό αγώνα της, η «αλμπισελέστε» συνέτριψε με 7-0 το Κουρασάο, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει «χατ-τρικ» και τον Γκονζάλο Μοντιέλ, να σκοράρει ένα από τα υπόλοιπα γκολ των νικητών.
Ωστόσο, στην προσωπική του ζωή, ο 26χρονος Αργεντινός άσος τη Σεβίλης, αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Οπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Μοντιέλ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σοβαρής υπόθεσης, καθώς έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του στην Αργεντινή, για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το γεγονός, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 2019, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του, που διοργανώθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή Λα Ματάνθα. Η καταγγέλουσα, είναι ένα νεαρό μοντέλο που είχε σύντομη σχέση με τον Μοντιέλ και η οποία φέρεται να ήταν εντελώς αναίσθητη, μετά την κατανάλωση μικρής ποσότητας αλκοόλ.
«Δεν ξέρει πόσα άτομα ενεπλάκησαν στην κακοποίηση και ακόμη δεν ξέρει πώς έφθασε στο σπίτι της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, ενώ από την πλευρά του φερόμενου θύματος, επισημαίνεται, ότι η νεαρή, δέχθηκε απειλές από το περιβάλλον του Μοντιέλ, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τερζής: «Έχουμε κίνητρο, στόχος η πέμπτη θέση»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη ενόψει Ολυμπιακού

Στο κίνητρο που υπάρχει εντός της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Απόστολος Τερζής. Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στον λόγο που αγωνίστηκε ο Μάριος Σιαμπάνης αντί του Χουλιάν Κουέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της NOVA:
Για το πόσο ωφελήθηκε η ομάδα στη διακοπή: “Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά παιδιά που έλειπαν πολλές μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες. Επέστρεψαν τις τελευταίες δύο ημέρες και κάνανε μια δυο προπονήσεις. Τον Καμαρά τον περιμένουμε σήμερα και θα προπονηθεί μόνο αύριο.
Όλο αυτό συνιστά ένα πρόβλημα. Έλειπα κι εγώ την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, καθώς ήμουν στην Αθήνα για το UEFA Pro. Το καλό είναι ότι δεν επέστρεψε κάποιος διεθνής με τραυματισμό. Από εδώ και πέρα θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν απουσίες από τους διεθνείς μας παίκτες”.
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Σαφώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός όταν βρίσκει ρυθμό στην έδρα του, κάνει πολύ δύσκολη την ζωή του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ελέγξουμε το ρυθμό και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες, που θα μας δοθούν”.
Για το αν το κάνει δύσκολη τη μονομαχία το ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρωτάθλημα: “Δεν είναι δύσκολο μόνο το παιχνίδι μόνο με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια και με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Άρα, εκ των πραγμάτων περιμένουμε ότι θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.
Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: “Έχουμε παίξει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Γνωριζόμαστε καλά με τον αντίπαλο. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όπως είπα και πριν, πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σκοράρουμε στις φάσεις, που θα βρούμε”.
Για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική: “Για εμάς, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, όπως έχουμε πει εδώ και καιρό. Η πέμπτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός ο στόχος μας έχει απομείνει αυτή τη σεζόν. Με βάση αυτόν τον στόχο, λοιπόν, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια”.
Για το αν υπάρχει κίνητρο την ομάδα, τώρα που έμεινε μακριά από την κορυφή: “Σίγουρα υπάρχει κίνητρο, γιατί προσπαθούμε για την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Επιπλέον, μπορεί κάποιοι από τους παίκτες, που τελειώνει το συμβόλαιό τους, να θελήσουν να δείξουν κάτι καλύτερο τώρα στο τέλος της σεζόν, για να ανανεώσουν ή να πάνε σε άλλες ομάδες. Είναι και πολλοί, όμως, που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και την ερχόμενη σεζόν θα θέλουν να βρίσκονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.
Για την επιλογή του Σιαμπάνη αντί του Κουέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχουμε δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί. Δουλεύουν πολύ σκληρά με τον προπονητή τους. Είχε γίνει συζήτηση πριν τον αγώνα με τη Λαμία, παρουσία και των δύο τερματοφυλάκων και του προπονητή τους.
Τους είπα ότι ο Κουέστα είχε πάρει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ως τότε. Ο Μάριος (σ.σ. Σιαμπάνης) από την πλευρά του δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει συμμετοχές. Θα μοιράσουμε τις συμμετοχές ανάμεσα στους δύο.
Όταν κάναμε τη συζήτηση, απομένανε δώδεκα παιχνίδια, δύο για το τέλος της κανονικής περιόδου και άλλα δέκα για τα playoffs. Τους είπα να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και οι δύο, γιατί θα πάρουν και οι δύο συμμετοχές, μοιρασμένα. Είναι στο πλαίσιο των κινήτρων, που λέγαμε”.
Για τη συμμετοχή του στη σχολή UEFA Pro της ΕΠΟ: “Το περίμενα καιρό, όπως και πολλοί συνάδελφοι, γιατί το 2020 το 2021 και το 2022 δεν είχε γίνει η σχολή. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Γνώρισα και συναδέλφους, που δεν τους γνώριζα προσωπικά".

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη, Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει ήδη νέο χορηγό μετά την επίτευξη συμφωνίας με τη Nike, με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται μεταξύ 22 και 23 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν!
Η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία ξεπέρασε τις προσφορές της Adidas και της Puma, που πάλεψαν μέχρι τέλους για να εξασφαλίσουν τον Χάαλαντ, καταφέρνοντας έτσι να έχει τους δύο ποδοσφαιριστές που προορίζονται να κυριαρχήσουν στην κόσμος του ποδοσφαίρου, τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Η Nike ήταν ήδη χορηγός του διάσημου Νορβηγού μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, όταν χώρισαν οι δρόμοι τους, πριν αποφασίσουν να συνεργαστούν εκ νέου.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!