ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (pre game)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα στην Λεωφόρο #PAOPAOK #GreekCup #pregame pic.twitter.com/EGrWG0gbNR
— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 12 Απριλίου 2017
18:49 Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι οι Μέστο και Κοτσόλης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά της Λεωφόρου!
18:48 Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους και κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
18:47 Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ελέγχει τα δίχτυα.
18:36 Η ώρα περνάει, ο κόσμος στη Λεωφόρο είναι λίγος και είναι ενδεικτικό, ότι δεν έχει ακουστεί ακόμη ούτε σύνθημα!
18:36 Ο Ματθαίου πηγαίνει να κάνει ζέσταμα με τους βασικούς, προκειμένου να είναι έξι εναντίον πέντε στο κορόιδο.
18:31 Μισή ώρα πριν από το ματς το γήπεδο είναι μισοάδειο.
18:30 Και ο Τάσος Σιδηρόπουλος με τους βοηθούς του έχουν ξεκινήσει ζέσταμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιπρόσθετοι σήμερα είναι οι Κομίνης και Καλογερόπουλος.
18:28 Πολύ χαλαρό το κλίμα στο γήπεδο, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη βγαίνουν για προθέρμανση.
18:20 Και οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ξεκινούν το ζέσταμα τους (δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο).
18:18 Οι Αθανασιάδης και Μπίσεσβαρ, που έμειναν εκτός αποστολής, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στη σουίτα όπου βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.
18:10 Γλύκος και Σιαμπάνης βγαίνουν για ζέσταμα.
18:00 Μία ώρα περίπου πριν από τη σέντρα, στο γήπεδο υπάρχουν περίπου 2000 φίλοι του “τριφυλλιού”.
17:59 Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ, έμειναν ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Στον πάγκο είναι οι: Στιλ, Ρέις, Μολίνς, Λέτο, Μαρινάκης, Χατζηγιοβάννης και Ευαγγέλου.
H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μολέντο, Εμποκού, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ.
Στον πάγκο είναι οι: Σιαμπάνης, Πρίγιοβιτς, Τσίμιροτ, Ματθαίου, Βαρέλα, Κίτσιου και Πέλκας.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σάκχοφ, Κάνιας, Ουάρντα, Κάμπος, Ενρίκε και Κουλούρης.
17:52 Λίγο έξω από τον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται οι Σαραβάκος και Φραντζέσκος, που είναι πλέον στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το παρών δίνει στην εξέδρα και ο Λίνο, που θα φύγει αύριο από την Ελλάδα.
Αναμονή για τη σέντρα #PAOK #PAOPAOK pic.twitter.com/lPwgW1NZca
— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 12 Απριλίου 2017
17:51 Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.
17:45 Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Λεωφόρο, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας (δείτε εδώ).
17:34 Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Λεωφόρο, με τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς να βγαίνουν για την πρώτη βόλτα στο γήπεδο.
17:26 Οι διαιτητές βγαίνουν για την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
Το PAOK24 βρίσκεται στη Λεωφόρο και θα σας μεταφέρει ζωντανά ό,τι συμβεί πριν από τη σέντρα του μεγάλου ημιτελικού.
Ο Σιμόν Μπάνζα πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.
Ο επιθετικός των ασπρόμαυρων με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του και έδωσε... το σύνθημα γράφοντας «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.
O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.
Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.
Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.
Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.
Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.




