ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σε άδεια ο Μίχελ
Σε άδεια βρίσκεται από χθες ο Λούμπος Μίχελ, όπως σημειώνει η εφημερίδα FORZA.
Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έδωσε το περιθώριο στον ΠΑΟΚ προκειμένου να… χορηγήσει μια άδεια μερικών ημερών στον Λούμπος Μίχελ.
Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει οριστική απόφαση για τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έχει θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Έστερσουντ, ωστόσο, ο Μίχελ αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος την άδεια από τον ΠΑΟΚ.
Σε μερικές ημέρες αναμένεται να επιστρέψει καθώς υπάρχουν υποθέσεις που πρέπει να “ξεκαθαρίσουν” αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας.
Ο Σερίφ Εντιαγέ, έδωσε πάρα πολλές μάχες και λίγο μετά το 2-1 του Σορετίρε με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, έβαλε και τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.
Δείτε το γκολ του Εντιαγέ:
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος για τους “ασπρόμαυρους” σε αυτή τη φάση.
Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:
Με μία εξαιρετική αντεπίθεση, ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα και με την ασίστ του Ζίβκοβιτς στον Σορετίρε, ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ, έκανε το 2-1.
Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ:




