Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στιγμές από Σαν Πάολο (Videos)

Ήταν ένα ιδιαίτερο φιλικό που στιγματίστηκε από το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες. Ας δούμε μερικά ακόμη πλάνα από τις εκδηλώσεις του χθεσινού αγώνα…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Στιγμές από Σαν Πάολο (Videos)

Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στον Σαν Πάολο ήταν επηρεασμένος από την δολοφονία του Εσπόζιτο.

 Αυτό ήταν φανερό και πριν, αλλά και στην διάρκεια της αναμέτρησης.

 Όσα έγιναν πριν την σέντρα (μέχρι και ο φωτισμός χαμήλωσε) με τις εκδηλώσεις που συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ, αλλά και με τις ομιλίες του προέδρου της Νάπολι και της συζύγου του οπαδού φόρτισαν περισσότερο τοκλίμα.

 Γενικώς η κατάσταση στα Ιταλικά γήπεδα είναι δύσκολη και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα πριν την έναρξη της σεζόν…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα αναβολή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Τα δεδομένα μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League φέρνει ένα αναμενόμενο χάος στο πρόγραμμα των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Κι αυτό γιατί θα πρέπει να αναβληθούν δυο παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», που έχουν αρχικά οριστεί για τις εβδομάδες των παιχνιδιών με την Άστον Βίλα. Ό,τι θα συνέβαινε και σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Έτσι, οδηγούμαστε σε νέα αναβολή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Παιχνίδι που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή που μας πέρασε (14/4). Η πρώτη αναβολή ήταν εξαιτίας της συμμετοχής των δυο ομάδων στα προημιτελικά. Η δεύτερη, έρχεται γιατί το παιχνίδι έχει οριστεί για την 1η Μαΐου και ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με την Άστον Βίλα στις 2 του μήνα.

Ωστόσο, για τον Ολυμπιακό, αναβάλλεται και το επόμενο -εντός συνόρων- παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αγώνας που θα διεξάγονταν στις 8 Μαΐου, αλλά ο επαναληπτικός με την αγγλική ομάδα είναι στις 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τοποθέτηση Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα

Η επομένη του αποκλεισμού και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον τίτλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δις από την Κλαμπ Μπριζ και έμεινε εκτός Ευρώπης, στα προημιτελικά. Πλέον, ο μόνος στόχος που έχει μείνει στους «ασπρόμαυρους» είναι αυτός της διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Άμεσα, μάλιστα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play-Off, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, τοποθετήθηκε για την κούρσα του πρωταθλήματος και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Βέλγους και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για την πρώτη θέση.

«Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι. Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους» σχολίασε επί του θέματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χωρίς χρόνο για χάσιμο

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω τους τον αποκλεισμό ενόψει Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει άμεσα στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις του, χωρίς να διαθέτει χρόνο για χάσιμο ή επεξεργασία του αποκλεισμού από την Ευρώπη, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να απέχει κάτι παραπάνω από 48 ώρες.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μείνει με έναν και μόνο στόχο στη σεζόν, αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Μπροστά του ο Δικέφαλος έχει 6 τελικούς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play-Off με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, μετά και τις νίκες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, την προηγούμενη αγωνιστική, που προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ με παιχνίδι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έρχεται από μια ιστορική πρόκριση και παρθενική συμμετοχή στα ημιτελικά του Europa Conference League, έχοντας μάλιστα κληθεί να παίξει παράταση και πέναλτι.

Στον ΠΑΟΚ ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ως προς την προετοιμασία της ομάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του με μόλις δυο προπονήσεις. Υπάρχει και το ζήτημα των ιώσεων που ταλαιπωρεί τον Δικέφαλο τις τελευταίες δυο βδομάδες, επομένως αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η σωματική, με την ανάκτηση των δυνάμεων για όσους ταλαιπωρήθηκαν, αλλά και η πνευματική ετοιμότητα, για την διαχείριση του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ