ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περί ρήτρας Νομπόα…
Αργά το βράδυ προέκυψε μέσα από δημοσίευμα στο Εκουαδόρ πως ο Κρίστιαν Νομπόα έχει ρήτρα αποδέσμευσης από τον ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι πληροφορίες του PAOK24 λύνουν το μυστήριο.
Ο Κριστιάν Νομπόα που αυτή την στιγμή περνά από ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, όπως υπάρχει στα περισσότερα συμβόλαια εν έτη 2015.
Ο συγκεκριμένος όρος ήταν απαράβατος για την πλευρά του παίκτη, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φροντίσει να είναι μεγάλη η ρήτρα αποδέσμευσης.
Το νούμερο που έχει μπει στο συμβόλαιο, εξασφαλίζει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό αφού δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα και να καλύψει και το συμβόλαιο του παίκτη.
Το δημοσίευμα από το Εκουαδόρ ήταν γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δοθεί ελπίδα στην Έμελεκ ή τους οπαδούς της πως μπορούνε να αποκτήσουν τον Νομπόα το καλοκαίρι.
Για μία ομάδα από το Εκουαδόρ, αλλά και πολλές ευρωπαϊκές όπως αποκαλύφθηκε εχθές με την περίπτωση της Σεβίλλης, δεν είναι εύκολο όχι να πληρώσουν τη ρήτρα, αλλά και να καλύψουν από μόνες τους τις απαιτήσεις του παίκτη.
Και για αυτόν τον λόγο, ο πανικός που πάει να απλωθεί δεν έχει καμία υπόσταση.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πλήγμα με Πέλκα, πόσο καιρό μένει εκτός!
Τι συνέβη με τον Έλληνα διεθνή, ποιο το διάστημα απουσίας του
Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Πέλκα.
Ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο.
Αυτό σημαίνει ότι ο Πέλκας θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μύθου: «Με τέτοιες νίκες γυρνάει η κατάσταση»
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ
Ο Ανέστης Μύθου ήταν το πρόσωπο του αγώνα, όπως εξελίχτηκε, μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, καθώς το δικό του γκολ στο 87' χάρισε το τρίποντο στον Δικέφαλο.
Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού:
«Ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε τον χαρακτήρα μας και πόσο το θέλαμε. Θέλουμε να χτίσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Παλεύουμε καθημερινά γι' αυτό, μπορεί να μη το δείχνουν οι εμφανίσεις μας, αλλά δουλεύουμε σκληρά.
Δείξαμε χαρακτήρα μετά την κόκκινη που δεχτήκαμε. Σηκώσαμε κεφάλι. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Όταν τα κάνεις αυτά, παίρνεις και το αποτέλεσμα.
Ο προπονητής μου είπε πριν μπω να τρέξω, να κυνηγήσω κάθε μπάλα
Μετά από τέτοια αποτελέσματα που έχουν το κυρίαρχο στοιχείο του χαρακτήρα γυρνάει όλη η κατάσταση.».
Για το γεγονός ότι είναι εκείνος που σκοράρει, αλλά παίρνει και την αποβολή του Αστέρα Τρίπολης:
«Ήμουν στα σωστά σημεία τη σωστή στιγμή, σημασία έχει όμως η νίκη».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μοναστηρλής: «Δεν είχαμε φόβο, αλλά πάθος!»
Τι είπε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Αστ. Τρίπολης
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στην Τούμπα με τον Μοναστηρλή να παίρνει ξανά φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια και τον Έλληνα γκολκίπερ να κάνει μια πολύ σπουδαία επέμβαση στις καθυστερήσεις κρατώντας το προβάδισμα για τον Δικέφαλο.
Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε:
«Δε θα έλεγα ότι φοβήθηκαμε, υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις σε κάθε παιχνίδι έτσι είναι. Αλλά δεν υπήρχε φοβος, υπήρχε πάθος και προσπάθεια για να κερδίσουμε
Ξέρουμε ότι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ματς. Θα παίξουμε ξεκάθαρα για την νίκη, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Δε θα έλεγα ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη στο πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Αυτό που προσπαθώ είναι να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι».




