Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα γιορτή για τον ΠΑΟΚ!

Σημαντικές αναφορές στην εκπομπή των οργανωμένων του Δικεφάλου

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Νέα γιορτή για τον ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και σήμερα η εκπομπή των ΣΦ ΠΑΟΚ την οποία ακούμε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 22:00 μέχρι τις 00:00 στον Libero 107,4.

Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αναφέρει και προαναγγέλλει μία νέα γιορτή, μία νέα πορεία, την ημέρα που θα γίνει ο τελευταίος αγώνας των πλέι οφ μεταξύ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι (Τρίτη 31/5 ή Τετάρτη 1/6) η Τούμπα θα είναι ανοικτή και έτσι οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερο για εκείνη τη βραδιά! (Οι ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες).  

Από εκεί και πέρα στο διαδίκτυο και πριν την ραδιοφωνική εκπομπή, το μήνυμά τους ανέφερε για όλα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:          

«Μόνο εδώ σε αυτή την χώρα των θαυμάτων μπορεί ένας άνθρωπος που κατηγορείται για 5 κακουργήματα και έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρέωση παρουσίασης στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, μπορεί να κατέβει εντός του αγωνιστικού χώρου στον τελικό κυπέλου ποδοσφαίρου, παρά την απαγόρευση, να πηγαίνει από την πίσω πόρτα στο μέγαρο Μαξίμου και να μαλώνει τον υπουργό επικρατείας, για τον υφυπουργό αθλητισμού με πρόφαση άλλα θέματα και να πνίγεται, πλην εξαιρέσεων από τα Μ.Μ.Ε.

Την ίδια ώρα που οι ηθικοί αλλά και οι πραγματικοί αυτουργοί είναι στις θέσεις τους και σχεδόν όλοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο είναι κερδισμένοι. ο Π.Α.Ο.Κ και ο κόσμος του μοιάζει να είναι για μια ακόμη φορά να είναι ο μαλάκας και ο χαμένος της υπόθεσης.

Μέσα σε όλα τα παρελκόμενα της στημένης διαιτησίας του κόρακα από την Αθήνα με τις προσαγωγές συνοπαδών μας, με το κλείσιμο της Τούμπας, τον αποκλεισμό της ομάδας μας από τον τελικό, τους -3 βαθμούς για του χρόνου, έρχεται τώρα σαν κερασάκι στην τούρτα το ενδεχόμενο κλείσιμο της θύρας 4 .

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έκθεση της ΔΕΑΒ για την επίθεση από φιλήσυχους γαύρους πολίτες σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ που τους ανάγκασε σε χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων αν βέβαια έφθασε στα αυτιά του υπουργού και των υφιστάμενων του…

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτούς μια και καλή και κυρίως τα πιόνια τους στις ΕΠΣ της βόρειας Ελλάδας στην ΚΕΔ και οπουδήποτε αλλού βρίσκονται…».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ