ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στα μπλε ο ΠΑΟΚ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η πρεμιέρα για τη μπλε φανέλα του Δικεφάλου θα γίνει απόψε το βράδυ στο Amsterdam Arena στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκτός από το νέο χρώμα στις φανέλες των παικτών του Δικεφάλου, ξεχωριστό θα είναι και το μήνυμα που θα τις συνοδεύει, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο χορηγός της ομάδας Sportingbet παραχώρησε τη θέση της στην ένωση “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”.
Η σχετική ανακοίνωση για το θέμα αναφέρει τα εξής: “Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης η Sportingbet, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του online gaming, συνεχίζει την υποστήριξη της ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ», στο πλαίσιο των σημαντικών πρωτοβουλιών που υλοποιεί στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.
Η Sportingbet αποτελεί το Χρυσό Χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, παραχωρεί στην Ένωση «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ» τις παροχές προβολής στην αγωνιστική εμφάνιση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ευρωπαϊκό προκριματικό αγώνα Ajax – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στην Ολλανδία. Έτσι εξασφαλίζεται ιδιαίτερα μεγάλη προβολή της Ένωσης και της δράσης της, σε ένα ευρύ φάσμα κοινού.
Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε:
«Η χορηγική υποστήριξη ενός φορέα όπως η ένωση ‘ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ’ που έχει διακριθεί για το σημαντικό έργο του, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε για τα παιδιά που μας χρειάζονται. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θέτουν τα παιδιά και τους νέους στο επίκεντρο».
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Aktor αποτελεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος, πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του Αστέρα και τη διοίκηση για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα. Ανέλαβα την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή της και μαζί με τους συνεργάτες μου προσπάθησαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα σκληρά, χωρίς φόβο, με συνέπεια και με στόχευση πάντα το καλό της ομάδας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους του οργανισμού του Αστέρα για τη συνεργασία. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε καλό στη συνέχεια, ασφαλώς και θα παρακολουθώ την ομάδα και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της", ανέφερε σε δήλωσή του ο Έλληνας προπονητής, με τον Αστέρα να σημειώνει:
"Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Αντωνόπουλο.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο για την αφοσίωσή του και την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή.
Η συνεργασία ολοκληρώνεται και με τον συνεργάτη του προπονητή, κ. Βαγγέλη Ντίσιο, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας".
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
“Χρέος μας να διαφυλάξουμε τις αξίες για τις οποίες αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας”
Το ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη και πολύ σημαντική για όλους τους Έλληνες κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:
"Ένα ιστορικό ΟΧΙ, διαχρονικό σύμβολο ενότητας, αντίστασης και εθνικής υπερηφάνειας και μια διαρκής υπενθύμιση για το χρέος να διαφυλάξουμε τις αξίες για τις οποίες αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας, υπερασπιζόμενοι με θάρρος και αυταπάρνηση την πατρίδα και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!".
Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Αλέσιο Λίσι να καλείται να βρει "απαντήσεις" σε ένα δύσκολο διάστημα.
Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός προπονητής έχει να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες, με τους Λουσέ, Μιχαηλίδη και Πέλκα να είναι εκτός, όπως και ο Ντεσπόντοφ.
Σε αυτή τη φάση, ο Λουσέ κάνει ατομικό με τρέξιμο στο γήπεδο και οι Πέλκας και Μιχαηλίδης ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ για τον τελευταίο αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Όσον αφορά στον Λουσέ, έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και αποφασίστηκε να κάνει θεραπείες υπό τον φόβο θλάσης, ενώ ο Πέλκας παραμένει εκτός με ενόχληση στο γόνατο κι αμφότεροι είναι αμφίβολοι και για το παιχνίδι με τον Αστέρα, που ακολουθεί την Κυριακή.
Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι όλοι τους εκτός, με τον ΠΑΟΚ να έχει από εκεί και πέρα μπροστά του το ματς με τους Αρκάδες και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πριν από τη διακοπή.




