Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα πρόβλημα με την Τούμπα

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, το γήπεδο της Τούμπας και ακόμη τέσσερα γήπεδα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Απο τον ΠΑΟΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Ηλίας Τάταλας

Κανένα πρόβλημα με την Τούμπα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Αθλητικής Ημέρας” το γήπεδο της Τούμπας και εκείνα των ” Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανθρακικού από τη Super League, όπως κι αυτά των Καβάλας και Άρη, δεν έχουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ορισμένα εξ αυτών φέρονται να έχουν δικό τους σύστημα, αλλά λέγεται πως αυτό δεν καλύπτει τη ΓΓΑ γιατί δεν εξασφαλίζει τη φοροδιαφυγή…”

Το γήπεδο της Τούμπας καλύπτει εδώ και πολύ καιρό όλες τις προδιαγραφές που ζητά ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και αυτό τονίστηκε και στη σημερινή σύσκεψη, όπου την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Αυτό που απομένει να γίνει (πιθανότατα θα τελειώσει και εντός της εβδομάδας), είναι να συνδεθεί το σύστημα του γηπέδου με το κεντρικό σύστημα στο οποίο θα είναι συνδεδεμένα όλα τα γήπεδα της λίγκας. Κατα τ’ άλλα, ουδέν πρόβλημα υπάρχει. Άλλωστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργάζεται με μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο ticketing, την ticket hour, προκειμένου ακριβώς να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές.

Για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται θέμα να αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους. Η μόνη ομάδα που έχει πρόβλημα προς το παρόν είναι η Καλλονή. Προκειμένου όμως, να μην υπάρξει ζήτημα ούτε με την ομάδα της Λέσβου, η Super League ζήτησε μία μικρή παράταση δύο εβδομάδων, ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα και καθολικά το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ