Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι-ΠΑΟΚ: στη μνήμη του Τσίρο

Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και από κάθε άποψη το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Νάπολι το προσεχές Σάββατο. Δεν είναι μόνο η αναβίωση της αναμέτρησης των δύο ομάδων μετά από 26 χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Νάπολι Τσίρο Εσπόζιτο.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Νάπολι-ΠΑΟΚ: στη μνήμη του Τσίρο

Αυτήνακριβώς την δήλωση έκανε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ιταλικής ομάδας ΑουρέλιοΝτε Λαουρέντις, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ιταλία. «Το πιοσημαντικό πράγμα σε αυτό το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, δεν είναιτόσο η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στο κοινό της, αλλά το γεγονός ότι τοπαιχνίδι θα είναι αφιερωμένο στον Τσίρο Εσπόζιτο και το σύνολο των εσόδων απόαυτό το παιχνίδι θα διατεθούν για  φιλανθρωπικόσκοπό. Για αυτό καλώ όλους τους φιλάθλους της Νάπολι να έρθουν στο γήπεδο και νατιμήσουμε έτσι την μνήμη του Τσίρο», δήλωσε ο Νττε Λαουρέντς στον ραδιοφωνικόσταθμό KISSKISS.Πράγματι τα χρήματα από τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα δοθούν σε μία «οργάνωση»που δημιούργησε η μητέρα του αδικοχαμένου Τσίρο Εσπόζιτο και στην οποία έδωσετο όνομα του γιου της, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από τον αγώνα Κυπέλλου Ρόμα-Νάπολι,όταν τον πυροβόλησε ένας οπαδός της Ρόμα, τον περασμένο Μάιο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τη Μπριζ

Τα νεότερα από τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προστατευτική μάσκα ο Σπίλερς στην Τούμπα

Προπονήθηκε κανονικά ο αμυντικός της Μπριζ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιόρνε Σπίλερς συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Βέλγων στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συμμετέχει στο αυριανό παιχνίδι.

Ο κεντρικός αμυντικός της βελγικής ομάδας ωστόσο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα προπονείται με ειδική μάσκα, εξαιτίας της διάσεισης που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και συγκεκριμένα μία σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα. Η συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της προπόνησης που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λήξη συναγερμού: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή στην Εθνική!

Δεν υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική Ομάδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διαψεύδεται η πληροφορία πως προέκυψε κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα από τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που υπάρχουν από την UEFA δεν υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως αρχικά είχε διαρρεύσει,

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει ενημερώσει επίσημα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας από τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024, που έγινε στα τέλη Μαρτίου. Νωρίτερα, η ίδια η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για θετικό δείγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ