Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με ειδήσεις, αποκαλύψεις και… μάσκες ΠΑΟΚ!

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να είναι σωστά ενημερωμένοι, η FORZA κυκλοφόρησε με μία ακόμα σούπερ έκδοση αλλά και μία μεγάλη προσφορά!

Στέργιος Αναστασιάδης

FORZA με ειδήσεις, αποκαλύψεις και… μάσκες ΠΑΟΚ!

Η FORZA κυκλοφορεί σήμερα (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ που θα συζητηθούν, ειδήσεις, παρασκήνια, ένθετο για το στοίχημα και μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες καθώς προσφέρει 200 υφασμάτινες μάσκες του ΠΑΟΚ, εντελώς δωρεάν, στους 200 αναγνώστες που θα βρούνε τις τυχερές σφραγίδες

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται, κυκλοφορεί με 56 σελίδες και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις κορυφαίες υπογραφές (Σταύρος Κόλκας, Στέργιος Αναστασιάδης, Vasilias, Tipster, Γίγαντας θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στο ταμείο) που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες της.

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο. Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα ανάγνωσης της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

Η τακτική του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

Ο Αμπέλ δεν κολλάει στην… τριάδα και θέλει και εξτρέμ

Οι εξελίξεις με τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό

Ψήλωσε ο πήχης για τον Γιαννούλη – Οι δύο προτάσεις

Τι κρατά τον Ελ Καντουρί στην Τούμπα και μακριά από την Κροτόνε

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Θόδωρος Χαστάς, Σταύρος Σουντουλίδης

Χρήστος Τζόλης – Η άγνωστη ιστορία του wonder boy: Από την Βόρεια Ήπειρο στον Πεντάλοφο, ο δρόμος για την Τούμπα, οι δυσκολίες στη Γερμανία, η συνάντηση με τη Μπαρτσελόνα και το κρυφό ταξίδι στο Λίβερπουλ!

Οι χρυσές πωλήσεις – Το Top10 των καλύτερων deals του ΠΑΟΚ

Ο δρόμος προς τα αστέρια – Το μονοπάτι που οδηγεί στους ομίλους, τα περίεργα της κλήρωσης – ορισμού

Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη; Τα υπέρ και τα κατά – Τα οφέλη της μεγάλης πρόκρισης

Το τηλε-τοπίο αλλάζει ξανά – Αντίστροφη μέτρηση για το συμβούλιο της Δευτέρας

Inside Stories: To πριμ της πρόκρισης, ο διαφορετικός

Αμπέλ Φερέιρα, η άποψη του Φαν Σιπ για τον Τζόλη, η κίνηση του Μάτος, τα προβλήματα των… παραρτημάτων και η σειρά του Γκορντεζιάνι

Football Analysis: Τι είδαμε στην πρώτη παράσταση

Η πρώτη γνωριμία με τον Στέφαν Σβαμπ – Τι έκανε την Τρίτη στην Τούμπα

Ο φόβος του εκτελεστή πριν το πέναλτι – Ο ΠΑΟΚ έχει άλλους νόμους

Ρετρό Ιστορίες: 1997, η επιστροφή στα σαλόνια της Ευρώπης

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο δρόμος του Μάλκολμ Γκρίφιθ

Παρασκήνιο από την courtside: Πόσα έβαλε ως τώρα ο Χατζόπουλος, που θα φτάσει το μπάτζετ της ΚΑΕ, τι έγινε με τον Τανούλη, ο ρόλος του Άλαν Χέρντον, γιατί… πικράθηκε ο Φασούλας και η παλιά φιλία που χάλασε
Tετ-α-τετ με την Αναστασία Σπυριδωνίδου: “Πάμε για Champions League”

Ο Σαρανταλήθειας εξακολουθεί να μιλά σοβαρά κάνοντας χιούμορ και θυμήθηκε μέχρι και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ, το Στραγάλι έχει καυτό ρεπορτάζ διαιτησίας κι ο Αδιάκριτος άρχισε να λιβανίζει τον αγαπημένο του πρόεδρο

Ο Βασίλης Βασιλάκος, ο Γιώργος Κούτσης και ο Μιχάλης Ιορδανίδης σχολιάζουν την επικαιρότητα στη FORZA

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή των κορυφαίων του είδους

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για Μπάμπα ενόψει Λεωφόρου

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι διεθνείς επέστρεψαν, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία.

Η τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στη Λεωφόρο βρέθηκε για άλλη μία μέρα στο προσκήνιο, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Παρασκευή (29.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγιεν: «Έτσι θέλω να παίζει η Κλαμπ Μπριζ»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή των Βέλγων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του (μέχρι νεοτέρας) θα καθίσει ο Νίκι Αγιέν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βέλγων παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ερωτώμενος για το αγωνιστικό πλάνο που σχεδιάζει να εκπονήσει μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα να μάθω από τους παίκτες τι πιστεύουν ότι λειτουργεί καλά στην ομάδα, και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Μετά τους εξήγησα τις αρχές μου. Τώρα θέλω να τα βάλω όλα σε μια σειρά.

Διάβασα ότι θα κρατήσουμε το 4-3-3, ωστόσο για εμένα δεν έχει να κάνει με τον σταθερό σχηματισμό, αλλά με τη δυναμική της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει ξεκάθαρα ποια είναι τα καθήκοντα του μέσα στο γήπεδο. Σε καταστάσεις που χάνουμε τη μπάλα, στην κατοχή, στην αντεπίθεση. Δεν πρόκειται να αλλάξω τα πάντα. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο σε ατομικές συζητήσεις έως τώρα. Θέλουμε κυρίως να βασιστούμε στα πράγματα που ήταν καλά και να συνδέσουμε την ποδοσφαιρική μας ικανότητα με το DNA της Κλαμπ Μπριζ. Θέλω να βλέπω ένταση. Μου αρέσει να έχουμε και τη μπάλα, ναι, αλλά η ένταση παραμένει το πιο σημαντικό για εμένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμαστείτε! Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το τηλεοπτικό Football Factory!

Ανάλυση και συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το "Football Factory" υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ