Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο οι εξελίξεις για Θέρμη

Η τροπολογία που αφορά την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Θέρμης δεν ψηφίστηκε σήμερα, ωστόσο φαίνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, με τις εξελίξεις να τρέχουν στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

PAOK24

Αύριο οι εξελίξεις για Θέρμη
Τι συνέβη όμως στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή;
Όπως σας είχε ενημερώσει και νωρίτερα το PAOK24 με σχετικό ρεπορτάζ, το ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης αποσύρθηκε, καθώς υπάρχουν ενστάσεις από τους αρμόδιους φορείς και η συζήτηση του θα επαναληφθεί το φθινόπωρο.
Αυτή η εξέλιξη ωστόσο δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την τροπολογία που αφορά τους ΟΤΑ και δίνει ουσιαστικά λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την επένδυση που θέλει να πραγματοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην περιοχή της Θέρμης μέσω της κατασκευής ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου.
Σήμερα συζητήθηκε μόνο το ρυθμιστικό σχέδιο της Αττικής και διατάξεις που σχετίζονται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Από τις τρεις τροπολογίες που έχουν καταταθεί (δείτε εδώ σχετικό θέμα του PAOK24 νωρίτερα) για το συγκεκριμένο θέμα, η μία του κ. Δριβελένγκα αποσύρθηκε, καθώς είχε κατατεθεί τον Ιούνιο και άνηκε στο Α΄ θερινό τμήμα.
Αύριο θα συνεχιστεί η συζήτηση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και αναμένεται να ψηφιστεί μία από τις δύο τροπολογίες που έχουν κατατεθεί και ανοίγουν τον δρόμο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης, με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μανιάτη να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.
Ες αύριον τα σπουδαία, με τις εξελίξεις ωστόσο να δείχνουν ότι το θέμα της Θέρμης θα έχει αίσιο τέλος για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. 
ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ