Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ή εμείς ή κανείς» (pic)

Η νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη και η επιστροφή του στην κορυφή της βαθμολογίας δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Γιώργη Σαββίδη.

PAOK24

«Ή εμείς ή κανείς» (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με αφορμή την αποτελεσματικότητα της ομάδας στάθηκε στην αποφασιστικότητα που δείχνει για τον τίτλο, τονίζοντας πως αυτό το πρωτάθλημα είναι «ασπρόμαυρο», δίνοντας παράλληλα ευχές για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. 

«Οδεύουμε στην τελική ευθεία και η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της, δείχνοντας αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον οποιοδήποτε λάθος κοστίζει. Ή εμείς ή κανείς. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας», έγραφε η ανάρτηση του Γ. Σαββίδη στο instagram.

Αναλυτικά η σχετική εικόνα:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ποδοσφαιρική επένδυση από… Ατζούν

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στη Μάριμπορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Αφού ερευνήσαμε ποιος σύλλογος στη Σλοβενία είναι ο καταλληλότερος για εμάς, αποφασίσαμε ότι αυτός είναι η Μάριμπορ. Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, σε ΜΜΕ του ομίλου Αλαφούζου, ενώ σενάριο τον ήθελε να κινείται για την απόκτηση του Βόλου, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε.

Στη Σλοβενία, υπήρχαν σενάρια και για την Ολίμπια αλλά και για τη Μούρα, με τον Ατζούν να επιλέγει τη Μάριμπορ. «Είμαι μεγάλος οπαδός της Φενέρμπαχτσε, πήγαινα σχεδόν σε κάθε αγώνα του συλλόγου. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, έχουμε επεκτείνει την παραγωγή σε 13 χώρες. Το ποδόσφαιρο παρέμεινε μέρος του εαυτού μου. Είμαι απλά τρελός για το ποδόσφαιρο. Η Σλοβενία έχει μεγάλες δυνατότητες με εγχώριους παίκτες, στους οποίους είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάποια ξένη ποιότητα και να δημιουργήσουμε ένα μείγμα που μπορεί να είναι επιτυχημένο στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζέγκοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία για τον επιθετικό της Κηφισιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν σε μεταγραφικό σενάριο ενόψει καλοκαιριού οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» σε κείμενο της με τίτλο «ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», αναφέρει ότι ο 29χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ο συντάκτης στέκεται και οικονομικές λεπτομέρειες, γράφοντας για συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή φέτος στην Κηφισιά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ζητάει 500.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κείμενο επίσης, σημειώνεται πως ο Οζέγκοβιτς έχει καλή φιλική σχέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ φέτος με την Κηφισιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 16 γκολ σε 30 συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ