Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Λάρισα (pre game+video)

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς να υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα, αναζητώντας την επιστροφή του στις νίκες.

Αγάπη Γαβριηλίδου

ΠΑΟΚ-Λάρισα (pre game+video)

Στην ανακοίνωση των ονομάτων μερίδα του κόσμου χειροκρότησε και άλλοι αποδοκίμασαν τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Στον πάγκο είναι οι: Κουτογλίδης, Πολ, Αβραάμ, Κεϊτά, Κόντορ, Μακρής και Ντέλετιτς.

Η ενδεκάδα της Λάρισας: Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης και Βαρέλα.

Στον πάγκο είναι οι: Σιαμπάνης, Τιάμ, Τσίμιροτ, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας και Δημητριάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης, Κάνιας, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Και οι φιλοξενούμενοι ξεκινούν ζέσταμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ξεκινούν το ζέσταμα τους.

Στο 76′ Πανιώνιος-Λεβαδειακός 0-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-0.

Μία ώρα περίπου απομένει για τη σέντρα και στην Τούμπα βρίσκεται ελάχιστος κόσμος.

Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων ξεκινούν το ζέσταμα τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), με βοηθούς τους Νικόλαο Κωτούλα (Σερρών) και Σπυρίδων Βασιλόπουλο (Έβρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μηχαϊλίδης (Βοιωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλειος Γαβριηλίδης (Θράκης).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας Πανιώνιος-Λεβαδειακός 0-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-0 στο ημίχρονο.

Τελευταίοι κάνουν την εμφάνιση τους οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς και αμέσως δημιουργούνται τα πρώτα “πηγαδάκια” μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων (δείτε ΕΔΩ).

Λίγο μετά τους διαιτητές και οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική τους βόλτα (δείτε ΕΔΩ).

Οι διαιτητές είναι οι πρώτοι που κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, γύρω στις 15:30.

Στην αποστολή για την πρεμιέρα του Κυπέλλου είναι οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Κίτσιου, Δημητριάδης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Τιάμ, Μαλεζάς, Κρέσπο και Μυστακίδης.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει ότι συμβεί πριν τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θλάση ο Μιχαηλίδης!

Τα νεότερα για τον Έλληνα αμυντικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.

O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… απλόχερος Ζίβκοβιτς

Συνεχίζει να μοιράζει γκολ ο Σέρβος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.

Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.

Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.

Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική

Σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε την Πέμπτη (29/10).

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος Elabet αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα του Περιστερίου αναρριχήθηκε στην 5η θέση.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 0-1
Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 0-2

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μαρκό - Ολυμπιακός 0-2
Νέστος Χρυσούπολης - Καλαμάτα 0-2
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Βόλος Elabet-Ατρόμητος 1-3

Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός – 9 βαθμοί (9-2) | 3 αγώνες
2. Παναθηναϊκός - 9 βαθμοί (5-1) | 3 αγώνες
3. ΠΑΟΚ – 7 βαθμοί (4-1) | 3 αγώνες
4. ΑΕΚ – 6 βαθμοί (11-4) | 3 αγώνες
---------------------------------------------------
5. Ατρόμητος – 6 βαθμοί (4-2) | 3 αγώνες
6. Καλαμάτα – 5 βαθμοί (5-3) | 3 αγώνες
7. ΟΦΗ – 4 βαθμοί (3-0) | 2 αγώνες
8. Αστέρας AKTOR – 4 βαθμοί (4-3) | 3 αγώνες
9. Κηφισιά - 4 βαθμοί (4-4) | 3 αγώνες
10. Άρης – 4 βαθμοί (3-3) | 3 αγώνες
11. ΑΕΛ – 4 βαθμοί (2-5) | 3 αγώνες
12. Νίκη Βόλου - 3 βαθμοί (1-4) | 3 αγώνες
-------------------------------------------------
13. Βόλος Elabet – 1 βαθμός (5-8) | 3 αγώνες
14. Μαρκό – 1 βαθμός (2-5) | 3 αγώνες
15. Νέστος Χρυσούπολης – 0 βαθμοί (0-7) | 3 αγώνες
16. Πανσερραϊκός – 0 βαθμοί (1-10) | 3 αγώνες

Η 5η αγωνιστική (2/12/26)

Άρης - Πανσερραϊκός
Ατρόμητος - Νέστος Χρυσούπολης
Καλαμάτα - ΠΑΟΚ
Κηφισιά - ΑΕΛ
Νίκη Βόλου - Μαρκό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Βόλος
ΑΕΚ - Αστέρας AKTOR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ