Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Αριθμητικό θέμα και η σημασία των αγώνων μπάσκετ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Το θέμα του ΠΣΑΤ και των βραβείων αποτελεί μία ακόμη ένδειξη-απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί στα media.

Να το εξηγήσουμε αναλυτικά για να μην γενικολογούμε…

Πρώτα απ’ όλα θυμίζουμε ότι ο ΠΣΑΤ είναι ο Σύνδεσμος των Αθλητικών Συντακτών. Στις προτάσεις που κάνει κάθε χρόνο για τους κορυφαίους δεν περιλαμβάνει ομάδες και αθλητές που επιτυγχάνουν εντός συνόρων. Αυτό το εξηγήσαμε και άλλη φορά, μια και υπάρχει συνέπεια.

Έγινε ό, τι έγινε με τις προτάσεις, υπήρξε αντίδραση για το θέμα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ που έκανε καταπληκτική-ιστορική χρονιά και… κάπως έτσι η ψηφοφορία αυτή διαφημίστηκε και αναδείχθηκε πολύ περισσότερο. Ταυτόχρονα όμως και με τον ίδιο τρόπο αναδείχθηκε και η κόντρα που υπάρχει με επίκεντρο τον ΠΑΟΚ.

Συμμετείχαν περισσότεροι αθλητικοί συντάκτες λοιπόν. Ψήφισαν πολλοί και… μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα πόλο του… Ολυμπιακού. Αμφιβάλει κανείς για τα… πώς και για τα γιατί είναι περισσότεροι αυτοί που ψήφισαν το πόλο του Ολυμπιακού;

Δεν υπονοώ τίποτα. Ξεκάθαρα υπάρχει θέμα… ποσότητας. Είναι αριθμητικό το ζήτημα. Αυτή είναι η κατάσταση. Το όλο θέμα ανέδειξε την κόντρα, αλλά και την ποσοτική διαφορά που επικρατεί στα media. Εκεί που φυσικά για πολλούς λόγους ΔΕΝ πρέπει να προβάλλεται θετικά ο ΠΑΟΚ. Ειδικά από συγκεκριμένους που κάθε μήνα αυξάνονται.

Θέλει κάποιος εξήγηση πώς εν έτη 2019 «πρέπει» να μειώνεται ο ΠΑΟΚ και οι επιτυχίες του;  

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο (19:00) ευρωπαϊκό ματς στην Τουρκία με την Μπεσίκτας. Αν κερδίσει θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης με συμμετοχή στην τετράδα. Το θέμα όμως είναι πολύ-πολύ λεπτό. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αδιαφορήσει και φυσικά κάθε επιτυχία (κανονικά) δίνει αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει το μήνυμα εντός ομάδας, ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η πορεία είναι κακή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβει πάρα πολύ στη βαθμολογία. Άρα η σημασία που δίνεται στην Ευρώπη και το μπάσκετ που παίζει εντός και εκτός ο ΠΑΟΚ, η ίδια και η μεγαλύτερη, πρέπει να δοθεί και στο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με «βολίδα» του Σάστρε το 3-2! (vid)

Ο ΠΑΟΚ έφερε… τούμπα το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά να φέρνει... τούμπα το ματς!

Στο 81' ο Κωνσταντέλιας ισοφάρισε σε 2-2 απαντώντας άμεσα στο γκολ του Βίντα.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την ανατροπή με τη «βολίδα» του Σάστρε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ισπανό ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα (που βρήκε λίγο ανάμεσα σε Μπάμπα - Γιόνσον) στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 3-2.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, όμως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό και το γκολ μέτρησε κανονικά!

Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω βίντεο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Ντέλιας» το έφερε στα ίσια!

Δεύτερο γκολ του νεαρού στο ματς – Ασίστ ο Σαμάτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ με τον Βίντα που έκανε το 1-2 στο 75'.

«Αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια.

Εκεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπιασε του σουτ και έκανε το 2-2 στο 81' πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στο σημερινό ματς!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή από… δώρο (vid)

Από φάουλ που υπέδειξε ο Σρέντερ το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από ένα φάουλ που καταλόγισε ο Σρέντερ σε βάρος του Κουλιεράκη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον Σβαμπ στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα προς την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά στη συνέχεια της φάσης τον Βίντα να σκοράρει από κοντά για το 1-2 στο 75'.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok2.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ