Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζεται ο Τόσκα

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι έχει ξεκινήσει, με τον "Δικέφαλο" να έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ετοιμάζεται ο Τόσκα

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους, με μία πρωινή προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Μία αποστολή, που έκρυβε εκπλήξεις, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός τους Ακπόμ και Καρέλη, ενώ σε αυτήν βρίσκεται κανονικά ο Πρίγιοβιτς.

Όπως ο Μαουρίσιο Σάρι, έτσι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε αλλαγές.

Μία από αυτές, έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος και όλα δείχνουν ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα “μετακομίσει” από τα αριστερά στα δεξιά, με τον Αλίν Τόσκα να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα “ασπρόμαυρα”.

Παράλληλα, αρκετό ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του Λουτσέσκου για την επίθεση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάζει τον Πέλκα ως “ψευτοεννιάρι” και τον Ελ Καντουρί στο “10”, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, λίγο πριν από τη σέντρα στην Τούμπα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία προπόνηση πριν τον Ολυμπιακό

Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αλέσιο Λίσι να κάνει τις τελικές δοκιμές του για το παιχνίδι αυτό, στη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Ο Λουσέ, έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι του χθεσινού προγράμματος και θα αποφασιστεί σήμερα αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, εκτός φυσικά παραμένουν οι Πέλκας και Μιχαηλίδης λόγω των τραυματισμών τους, καθώς και ο τιμωρημένος Κένι.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ και θα φανεί στην πορεία της ημέρας, αν ο Λίσι τη γνωστοποιήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο δέσιμο Ιβάν – Αντρίγια

Καταλυτική η εμπλοκή Σαββίδη στις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν πάει πουθενά!

Ο Σέρβος διεθνής αρχηγός του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Δικέφαλο για να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 4+1 χρόνια.

Μια συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί, και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε πάνω του και ενεπλάκη ο ίδιος στις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο, ήταν αδύνατο να μην υπάρχει happy end στις επαφές των δύο πλευρών.

Άλλωστε, Σαββίδης και Ζίβκοβιτς έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, ενώ τρέφουν τεράστια εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ο Σαββίδης βλέπει στο πρόσωπο του Ζίβκοβιτς τον ηγέτη της νέας εποχής του ΠΑΟΚ, τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θα σηκώσει την ομάδα και θα την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Η ξεχωριστή σχέση που έχουν οι δυο τους αποτυπώνεται πάντοτε και στο ιδιαίτερο θερμό κλίμα που έχουν οι μεταξύ τους συναντήσεις, όπως η παρακάτω.

[video width="832" height="464" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2026/11/AQNwdrR0tZ2NLFG0tw06pgngVweWKt7KvhJhkpTYElNAFP5u7fXR3DuwdkMj0SurTj2CeWSZax0O85qm3oKJs43keJMZc5YGGM12JQmNIw.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπάνζα οι κλήσεις της ΛΔ Κονγκό

Σταθερά στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταθερά στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Σεμπαστιάν Ντεσάμπρ, βρίσκεται ο Σιμόν Μπάνζα

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ο Αφρικανός φορ θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην Εθνική της ΛΔ Κονγκό.

Ο Μπάνζα θα είναι έτσι διαθέσιμος για τα δύο επικείμενα παιχνίδια κόντρα στη Σιέρα Λεόνε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 12 και 17 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ