Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιλογές του Ίβιτς

Ο προχθεσινός αγώνας με την Καραμπάγκ στην Τούμπα, ήταν ο 16ος φετινός του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτούς, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 25 ποδοσφαιριστές.

Στέργιος Αναστασιάδης

Οι επιλογές του Ίβιτς

Και επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού, το PAOK24 σας παραθέτει τις συμμετοχές του κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ στην παρένθεση αναφέρονται τα λεπτά συμμετοχής του χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα λεπτά των καθυστερήσεων του κάθε αγώνα. 

16 ΑΓΩΝΕΣ: Τσίμιροτ (1178)
15 ΑΓΩΝΕΣ: Γλύκος (1350), Ροντρίγκες (1265), Κρέσπο (1066)
14 ΑΓΩΝΕΣ: Μάτος (1260), Κάμπος (1117)
13 ΑΓΩΝΕΣ: Λέοβατς (1091), Κάνιας (1016), Σάκχοφ (849), Μπίσεσβαρ (616)
12 ΑΓΩΝΕΣ: Αθανασιάδης (981)
10 ΑΓΩΝΕΣ: Τζαβέλλας (900), Βαρέλα (779)
9 ΑΓΩΝΕΣ:  Περέιρα (330)
8 ΑΓΩΝΕΣ:  Μυστακίδης (278)
7 ΑΓΩΝΕΣ:  Κουλούρης (270)
6 ΑΓΩΝΕΣ:  Χαρίσης (442), Τιάμ (153)
5 ΑΓΩΝΕΣ:  Μαλεζάς (405)
4 ΑΓΩΝΕΣ:  Κίτσιου (205)
3 ΑΓΩΝΕΣ:  Πέλκας (109)
1 ΑΓΩΝΑΣ:  Μπρκιτς (90), Γιαννούλης (74), Κοροβέσης (16), Τζιόλης (2)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έτσι κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ» (vid)

Η ανάλυση του ντέρμπι από τους Ζήση Βρύζα, Γιάννη Βλάχου και η σπουδαία απόδοση του Γιάννη Κωνσταντέλια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξόχως επιμορφωτική αλλά και απολαυστική ήταν η 5η εκπομπή του Football Factory, με τους Ζήση Βρύζα, Γιάννη Βλάχο, Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Αλέξη Σαββόπουλο να αναλύουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, μεταξύ αυτών φυσικά και το ντέρμπι της Τούμπας.

"Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον δικό του τρόπο παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Με άμεση μετάβαση, παίζοντας πρακτικό ποδόσφαιρο, αποφεύγοντας λάθη προηγούμενων παιχνιδιών και δίνοντας έμφαση στη δεύτερη μπάλα. Όταν την έχανε δε, η αμυντική μετάβαση ήταν πάντα σωστή.

Αυτά ήταν τα κλειδιά κατά την άποψή μου. Όσο περνούσε η ώρα, ο ΠΑΟΚ υπερίσχυσε της ΑΕΚ με τον τρόπο παιχνιδιού του, φτάνοντας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου  κυκλοφορώντας την μπάλα με μικρές πάσες.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ, η οποία παίζει πολύ πρακτικό ποδόσφαιρο. Δεν την ενδιαφέρει να έχει την κατοχή, την ενδιαφέρει η άμεση επίθεση, να σε πρεσάρει στο δεύτερο τρίτο και να βρει γήπεδο, προκειμένου να τρέξουν οι παίκτες υψηλής έντασης που διαθέτει" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας, με την κουβέντα να περιστρέφεται στη συνέχεια γύρω από την σπουδαία απόδοση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Παρακολουθήστε τη χθεσινή εκπομπή στο παρακάτω βίντεο, η ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ μετά το 23:20...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aποφόρτιση και… φόρτιση!

Δεύτερη και τελευταία ημέρα ξεκούρασης για τους “ασπρόμαυρους”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερη ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του διήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 12 Μαΐου, με το γεγονός πως μεσολαβούν ακόμα δύο εβδομάδες για τον "τελικό" με τους Πειραιώτες, να δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό τιμ να δώσει "ανάσες" στους ποδοσφαιριστές - θα υπάρχει διήμερο ρεπό και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο - αλλά και να εκπονήσει ένα πλάνο με πρωταρχικό στόχο τη σωματική αλλά και πνευματική "φόρτιση" τους.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο προπονητή είναι φυσικά πως εκτός του Γουίλιαμ Τρόοστ - Έκονγκ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του "ασπρόμαυρου" ρόστερ βρίσκονται στη διάθεσή του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφού ο Αλμέιδα μας ζήτησε να ανοίξουμε το πλάνο…

Η μόνη αλήθεια για όσα έκανε και χθες ο προπονητής της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χθες το βράδυ στην Τούμπα ζήσαμε για πολλοστή φορά ένα σκηνικό υποκρισίας με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο Ματίας Αλμέιδα πρωταγωνίστησε εντός και εκτός γηπέδου και επειδή απευθύνθηκε σε εμάς, ας δώσουμε την απαραίτητη συνέχεια.

Το πρώτο ψέμα είναι ότι ο Αλμέιδα ανέβηκε στην αίθουσα Τύπου για να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Η αλήθεια που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ είναι ότι βγήκε με σκοπό να δημιουργήσει κακές εντυπώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Τούμπα σε σχέση με τους πολλούς διαπιστευμένους που υπάρχουν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο (κρατήστε το και αυτό). ΚΑΜΙΑ συγνώμη δεν θα ζητούσε αν μετά από τον μονόλογό του για το… πόσο κακό γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν παίρναμε τον λόγο για να του δείξουμε το πλάνο που πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό, ρωτώντας τον… «η δική σας στάση κάνει καλό στο ποδόσφαιρο». ΜΟΝΟ τότε αναγκάστηκε να παραδεχθεί το λάθος του και φανερά ενοχλημένος από την ερώτηση προσπάθησε να μου πει… «να είσαι πιο αντικειμενικός και να σχολιάσεις και το πόσοι άνθρωποι ήταν μέσα στο γήπεδο». Του απάντησα, όπως και στον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι… εσάς έχω εδώ και για τις δικές σας πράξεις ρώτησα.

Μία μέρα μετά άνοιξα το πλάνο λοιπόν και είδα προσεκτικά ποιοι είναι μαζεμένοι γύρω από τον Αλμέιδα. Είτε στα κοντινά πλάνα, είτε στα μακρινά, παντού γύρω από τον Αλμέιδα υπάρχει… ΑΕΚ! Όλη η ΑΕΚ είναι εκεί. Είτε μιλάμε για παίκτες, προπονητές, συνοδούς, είτε πρόκειται για τους αστυνομικούς με στολή και χωρίς που ήταν εντεταλμένοι για την προστασία της ΠΑΕ ΑΕΚ! Και όμως αντί να σκύψουν το κεφάλι και να απολογηθούν για το λάθος του προπονητή τους, προσπάθησαν να βγουν και από πάνω! ΠΑΟΚ εκεί είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, δύο υπεύθυνοι ασφάλειας και δυο παίκτες που ήθελαν και αυτοί να ηρεμήσουν τον Αλμέιδα που είπε ότι επιτέθηκε σε αυτόν που τον έσπρωξε, δηλαδή στον αστυνομικό!

Και κάτι άλλο για τον Αλμέιδα που -και καλά- δεν είχε παρελθόν σε τέτοιες εξάρσεις. Στο πρόσφατο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 και αμέσως μετά το τέλος του που και πάλι ήταν αρνητικό για την ομάδα του, ποιος επιτέθηκε με ένταση στον Λουτσέσκου λέγοντάς του… «κρύφτηκες στην αρχή και δεν ήρθες να με χαιρετήσεις»; Είναι ψέμα κι αυτό; Ας διαψεύσει αν μπορεί ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο που προκάλεσε με έναν Λουτσέσκου, ο οποίος όταν πήγε να τον χαιρετήσει έδινε όρκο νίκης με τους παίκτες του.

Ή μήπως ο πάγκος της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα δεν αντέδρασαν άσχημα και δεν δημιούργησαν ένταση ΚΑΙ στο Χαριλάου μετά το 3-3;

Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι υπό πίεση, είναι σε δύσκολη φάση για πρώτη φορά στην εδώ παρουσία του και αποδεικνύεται ότι δεν είναι και ο πιο ήσυχος όπως ήθελαν και θέλουν να μας περάσουν!

Άρα… Καλή η προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων, η αλήθεια όμως και όλα τα στοιχεία φανερώνουν κάτι διαφορετικό που δεν γίνεται να αποκρύπτεται για καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ