ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ενδεκάδα με βασικό Γιαννούλη
Ακόμη μία συμμετοχή για τον διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ξανά με διάταξη 4-2-3-1 παρατάσσει την Ελλάδα ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στο ματς με τη Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο Ολλανδός τεχνικός ξεκινά κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο, αριστερά στην άμυνα τον Γιαννούλη, δεξιά τον Χατζηδιάκο και στόπερ τους Τσαβέλλα – Σβάρνα. Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι τα δύο «εξάρια», ο Μάνταλος αριστερό εξτρέμ, ο Λημνιός δεξί και ο Μπακασέτας πίσω από τον Παυλίδη.
Στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκονται οι Διούδης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Τζόλης, Πέλκας, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Λυκογιάννης.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Οι επιλογές του Λίσι ενόψει Ολυμπιακού!» (vid)
To PAOK24 on studio για το ντέρμπι
Η Αγάπη Γαβριηλίδου αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, για τις επιλογές του Αλέσιο Λίσι, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την προσεχή Κυριακή.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ισπανικό... χρώμα θα έχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή, καθώς στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται δύο προπονητές με κοινή διαδρομή στη La Liga, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι, άλλη μία φορά.
Η μεταξύ τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2022, όταν ο Αλέσιο Λίσι, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη Λεβάντε, αντιμετώπισε τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, που βρισκόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Ο Λίσι, τότε, (σε ηλικία 37 ετών), είχε πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, με τη Λεβάντε να επικρατεί με 2-1. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Αλγουαθίλ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το τελευταίο σφύριγμα...
Ο Μιραμόν έδωσε το προβάδισμα στη Λεβάντε στο 53', για να ισοφαρίσει ο Νταβίντ Σίλβα στο 66'. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Μελέρο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
«Είναι από τις ομάδες που μου αρέσουν. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μία ομάδα που καθοδηγείται πολύ καλά από τον προπονητή της και έχει πολύ καλές αρχές στο παιχνίδι της. Ψάχνουν πολύ το παιχνίδι από τον άξονα, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και πολύ καλούς επιθετικούς. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για έναν προπονητή από τακτικής άποψης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τότε τεχνικός της Λεβάντε, πριν από εκείνη την αναμέτρηση.
Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού, την Κυριακή (08/11, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να αναμένεται είναι κατάμεστο
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με όλα τα δεδομένα να συνηγορούν πως η έδρα τωνν Ερυθρόλευκων θα είναι γεμάτη. Συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία βρίσκονται πλέον τα τελευταία 1.500 εισιτήρια, τα οποία προέκυψαν έπειτα από επιστροφές χορηγών.
Όλα δείχνουν ότι και αυτά μέχρι την Κυριακή, θα έχουν διατεθεί και το ντέρμπι οδεύει προς το sold out.




